Kilden yapılı olana denk gelse hallenecek adamlar var bu ülkede.  Zeus'u uğraştırmaz bizim insanımız hacı.
 Zeus'u uğraştırmaz bizim insanımız hacı.  Damacana, ağaç gibi vakalardan sonra.
 Damacana, ağaç gibi vakalardan sonra. 

Burada bana ve sevgilisi olmayan tüm arkadaşlara yardımcı olalım lütfen.
Şu anda belirli birisi yok. Önceden vardı, benim için çok kötü bir tecrübe oldu, ondan sonra kimseye açılamadım.Harika bir laf Aslan.Alpha Bey belli biri var mı ona göre şey yapalım.

Hayır o tiplerden değilim. O zaman şöyle söyleyeyim, sevdiğim kişiye nasıl açılmalıyım, nasıl yaklaşmalıyım? Üslubümü beğenmemişsiniz kusura bakmayın. Bir sonraki sefere daha dikkatli olacağım, teşekkürler.Bu ne demek ya?! Nasıl bir tabir kullanıyorsun? Ya sevgili dediğin kişiyi seversin, sayarsın, özlersin, karşılıksız duygular besler ve ondan da aynısını beklersin. Aradığında bulamazsın onu. Birinden alacağın herhangi bir taktik veya tavsiye ile ona ulaşacabileceğinizi düşünmeniz de saçmalık.
Neyin yardımından bahsettiğini anlamadım. Ne yapmamızı bekliyorsun?
Sosyalleşin. Çevrenizi genişletin. Olduğunuz gibi olun ve kimse için değişmeyin, sizi seven sizi sever. Başkası olmaktansa kendiniz olun, kaybetmezsiniz.
Üslubunu hiç beğenmediğimi de yukarıda olduğu gibi belirtmem gerekiyor; açıkçası biraz da kızgınım. 'Sevgili yapmak' tabiri ne kadar alçakça geliyor bana. Anlayın abi, sevgili yapılmaz ya. Seversin işte. Sevgilim dersin sayarsın.
'Kanka sevgili yaptım, kanka manit yaptım nasıl güzel mi hehehehe' mantığıyla ortada dolaşanlardan gördüm seni kusuruma bakma, umarım yanlış düşünüyorumdur.
Çeki düzen verin kendinize.
Durum bu kadar kötü yani. Burada yazılan her taktiği uygulasan da sevgilisi olamayacağın kızlar var.
Doğal ol. Şarkı söyle ona.
Hayır o tiplerden değilim. O zaman şöyle söyleyeyim, sevdiğim kişiye nasıl açılmalıyım, nasıl yaklaşmalıyım? Üslubumu beğenmemişsiniz kusura bakmayın. Bir sonraki sefere daha dikkatli olacağım, teşekkürler.
Kısacası hobin olmalı ve onu paylaşmalısın. Misal bisiklet sürmeyi seviyorsan ona ait klübler var veyahut fotoğraf çekmeyi seviyorsan klübler, sosyal platformlar var. Misal bir kızla kesişiyorsun ve işte ben şunları seviyorum vs dersin öyle açılır konu vs.Gitar çalmaktan başka nasıl ilgi çekilebilir örnek verir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.