Sevgili yapma taktikleri

Burada bana ve sevgilisi olmayan tüm arkadaşlara yardımcı olalım lütfen.

Bu ne demek ya?! Nasıl bir tabir kullanıyorsun? Ya sevgili dediğin kişiyi seversin, sayarsın, özlersin, karşılıksız duygular besler ve ondan da aynısını beklersin. Aradığında bulamazsın onu. Birinden alacağın herhangi bir taktik veya tavsiye ile ona ulaşacabileceğinizi düşünmeniz de saçmalık.
Neyin yardımından bahsettiğini anlamadım. Ne yapmamızı bekliyorsun?

Sosyalleşin. Çevrenizi genişletin. Olduğunuz gibi olun ve kimse için değişmeyin, sizi seven sizi sever. Başkası olmaktansa kendiniz olun, kaybetmezsiniz.

Üslubunu hiç beğenmediğimi de yukarıda olduğu gibi belirtmem gerekiyor; açıkçası biraz da kızgınım. 'Sevgili yapmak' tabiri ne kadar alçakça geliyor bana. Anlayın abi, sevgili yapılmaz ya. Seversin işte. Sevgilim dersin sayarsın.

'Kanka sevgili yaptım, kanka manit yaptım nasıl güzel mi hehehehe' mantığıyla ortada dolaşanlardan gördüm seni kusuruma bakma, umarım yanlış düşünüyorumdur.
Çeki düzen verin kendinize.

Bu ne demek ya?! Nasıl bir tabir kullanıyorsun? Ya sevgili dediğin kişiyi seversin, sayarsın, özlersin, karşılıksız duygular besler ve ondan da aynısını beklersin. Aradığında bulamazsın onu. Birinden alacağın herhangi bir taktik veya tavsiye ile ona ulaşacabileceğinizi düşünmeniz de saçmalık.
Neyin yardımından bahsettiğini anlamadım. Ne yapmamızı bekliyorsun?

Sosyalleşin. Çevrenizi genişletin. Olduğunuz gibi olun ve kimse için değişmeyin, sizi seven sizi sever. Başkası olmaktansa kendiniz olun, kaybetmezsiniz.

Üslubunu hiç beğenmediğimi de yukarıda olduğu gibi belirtmem gerekiyor; açıkçası biraz da kızgınım. 'Sevgili yapmak' tabiri ne kadar alçakça geliyor bana. Anlayın abi, sevgili yapılmaz ya. Seversin işte. Sevgilim dersin sayarsın.

'Kanka sevgili yaptım, kanka manit yaptım nasıl güzel mi hehehehe' mantığıyla ortada dolaşanlardan gördüm seni kusuruma bakma, umarım yanlış düşünüyorumdur.
Çeki düzen verin kendinize.
Hayır o tiplerden değilim. O zaman şöyle söyleyeyim, sevdiğim kişiye nasıl açılmalıyım, nasıl yaklaşmalıyım? Üslubümü beğenmemişsiniz kusura bakmayın. Bir sonraki sefere daha dikkatli olacağım, teşekkürler.
Durum bu kadar kötü yani. Burada yazılan her taktiği uygulasan da sevgilisi olamayacağın kızlar var.

Doğal ol. Şarkı söyle ona. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şarkıyı çok beğendim. Nasıl daha önce keşfedememişim bu şarkıyı :D

Hayır o tiplerden değilim. O zaman şöyle söyleyeyim, sevdiğim kişiye nasıl açılmalıyım, nasıl yaklaşmalıyım? Üslubumu beğenmemişsiniz kusura bakmayın. Bir sonraki sefere daha dikkatli olacağım, teşekkürler.

Ben de biraz sert yaklaştım konuya, artık sıkıldığım için bu tür üslupla açılan konulardan. Dediğim gibi kusuruma bakmayın. Sorunuza geçelim.

Sevdiğiniz biri varsa açılmak için onunla vakit geçirmeyi deneyin. Konuşun. Ciddi anlamda onunla konuşun. Yani her konudan, onu her anlamda tanıyın. İletişim arkadaşlar, iletişim her türlü sorunu çözer, yeter ki konuşmayı bilin. Ama aynı zamanda çok sıkmayın, çok üstüne gitmeyin. Herkesin özel bir alanı vardır, onun size izin verdiği kadar ona karışabilirsiniz, unutmayın.

Bir de çok sevmeyin. Sonra gidiyorlar, yaşadım.

Bak kardeşim ilk önce dış görünüşün güzel olacak çünkğ ruhlar aleminde yaşamıyoruz. Karakterin oturmuş olacak yani vasıflı insan olacaksın. Misal gitar çalıp bunu instagram gibi yerlerde yayınlayarak ilgi çekebilirsin ve zaten böyle yaparak bir çevre kurarsın. Gitar sadece bir örnekti bu arada. Uzun lafın kısası dış görünüş, vasıf çok önemli zaten gerisi zaman.

Gitar çalmaktan başka nasıl ilgi çekilebilir örnek verir misin?
Kısacası hobin olmalı ve onu paylaşmalısın. Misal bisiklet sürmeyi seviyorsan ona ait klübler var veyahut fotoğraf çekmeyi seviyorsan klübler, sosyal platformlar var. Misal bir kızla kesişiyorsun ve işte ben şunları seviyorum vs dersin öyle açılır konu vs.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı