Sevgilim yok

Ben de Scarlett Johannson'ı ayarlamak isterdim kanka. Açtığın konu da attığın mesajlar da komedi. Forum gerçekten nereye gidiyor anlamıyorum. Onuncu sınıfa gidiyormuş da kendini aldatmayacak kız arıyormuş. Oyunlardan değil kızlardan zevk alıyormuş. Bize ne kardeşim? Bu forumda böyle şeylerin olması üzücü gerçekten.

Bence sevgili yapmak boş iş değil çünkü benim bir akrabam yeni evlendi evlendiği kişi liseden sevgilisi.
Bir de güzel bir duygu sevgilinin olması.
Mesela ben bilgisayar oyunları ile değil de kızlarla ilgilendikçe rahatlıyorum.ama hâlâ sevgili yapamadım
Size göre öyle olabilir ama bana göre kesinlikle boş iştir.

Beyler biraz yanlış yazmışım istesem sevgili yaparım derken biraz yanlış olmuş istesemde yapamıyorum bir an yazdım ama beni aldatacak sevgilimde yok.
Sanayi de çalışsan ülkeye emin ol daha çok katkın olur, daha çok şey öğrenirsin hem de.

Mühendis olmak istiyorum Allah izin verirse ama gerçekten arabalarla ilgilenmek tamir etmek bana mutluluk veriyor.

Kızların olduğu kat niye yasak ya. O nasıl okul imam hatip mi?
Bizde de öyleydi ben elektrik-elektronik mezuyum, gıda tarafına geçilmiyordu.
Doğru aslında teknoloji konularının konuşulduğu yerde sevgili konusu açmak biraz yanlış oldu.

Bende öz güven yok maalesef.
O halde gerçekten yakışıklıysanız, burada tipinizi biraz daha öne çıkaracaksınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı