Sevgilisi olan bir kızdan hoşlanmak

Sizce sevgilisi olan bir kızdan hoşlanılınca kızı direk unutmalı mı yoksa sonuna kadar devam mı etmeli ?

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Ama sevgi denilen şey öyle karmaşıktır ki nerede ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Bence, eğer gerçekten seviyorsan (basit bir hoşlantı değilse), serbest bırak, nereye gideceğine kendisi karar versin. Nasipten öte köy yok denir. Nasipse zaten senin köyüne de uğrar, değilse sen bir başkasının köyüne uğrarsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun kardeşim. Kız eğer arkadaşın ise onunla zaman geçir, ona ilgi duyduğunu, arkadaşı olduğunu göster. Her zaman yanında ol. Nasipse zaten kız sana gelecektir. Nasip değilse de yapacak bir şey yok. Tekrar geçmiş olsun.
 
- Elmanın da sapı var ama, ayırıp yiyoruz.
- Kalede kaleci var diye gol atmaktan vazgeçtin mi ?

Gibi komik terimlerimiz var :) Biz senin gibilerine meriç diyoruz, benim de yaptığım zamanlar oluyor. Şöyle düşün sevgilin var ve bir oğlan seninkini seviyor, kızı ayartmaya çalışıyor. Ama evet zor bir karardır, ben sevgili mevgili dinlemezdim.
 
Gerçekten seviyorsan mutluluğuna engel olmazsın zaten :)
Bana sorarsan işini, mesleğini eline almadan aşık falan olmamak gerek. Kuru sevgi karın doyurmuyor.
 
Kendisi arkadaşım değil, okulda görmüştüm. Niyetimi falan belli ettim zaten ama sevgilim var dedi. Ben de kolay kolay vazgeçmek istemiyorum. Sevgilisinden ayrılmasını beklemekten başka şanşım yok herhalde. Bu arada yorumlarınız için sağ olun. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Medcezir dizisinde Mira, Orkun ile beraberdi. Yaman, Mira'dan hoşlanıyordu. Mira, Yaman'a "Biz Orkun'la iyiyiz." demişti.

Yaman, "Sen daha iyilerine layıksın." demişti.

O kıza daha iyi olduğunu kanıtla, eğer çok hoşlanıyorsan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli olan karşılıklı hisleriniz ve uyumunuz. Sevgilisi olup olmamasının bir önemi yok. Daha iyi anlaştıktan sonra gerisi boştur. Ayrıca sadece dış görünüşe bakarak sakın birine aşık olduğunu düşünme. Karakter ve fikirler her şeydir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı