Shiftdelete.net'ten Geldim Tanışalım

Ben Handsome. Kedileri severim.

Sosyal'de bir sürü kategori var. Sorunlarını, sorularını paylaşabilirsin. Sıkıntılı bir mesaj gördüğünde rapor edebilir, faydalı gördüğün yorumları beğenebilirsin. Yazım hatalarına ceza verilmiyor ama imla vb. hatalarına ceza veriliyor.
ryzen = ban
rayzın = ban
Rzyen = sorun yok
Ryzen ama o sen bilirsin.
Merhaba dostum hoşgeldin. Ben SpermMan ya da Yiğit. Önerim yazım hatası yapmamaya çalış. Uyarı alıyorsun yoksa. İyi forumlar dilerim.

Merhaba ben de tesadüfen denkgelmiştim bu foruma. 1.5 senedir günlük takip ediyorum şimdi. 2000’li yıllardaki forum kültürünü burda bulmak neşeli gerçekten.
İlk başlarda yazımdan kaynaklı cezalar çok sertti ama şimdi sağolsun yöneticiler kendi düzeltiyor ve esneklik sağlıyorlar. İnsanın kendini geliştirmek için güzel bir yer.
Hoşgeldiniz. İyi sosyaller.

Her şeyde bir hayır vardır. Kararlar tamamen senin kararların, burası da güzel ancak kurallar biraz sıkı. :LOL:

Doğru abi, bakalım kararımın her zaman arkasındayım.

İyi forumlar hocam. Ben de bir ara SDN'de takılıyordum da... Burası daha düzenli daha kaliteli bir ortam bence.

Sizede iyi forumlar. İlerleyen zamanda daha detaylı göreceğim.

Hoş geldin Technopata. Ben öyle arada bi' iki girip elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışan bir tipim. Genel olarak Sosyal benim gibilerden oluşuyor zaten.

Hoş bulduk. O zaman Sosyal'leşelim :)

Selâm, ben Meto.[emoji3] Yalnız adam...

Selam :)

Ryzen ama o sen bilirsin.
Merhaba dostum hoşgeldin. Ben SpermMan ya da Yiğit. Önerim yazım hatası yapmamaya çalış. Uyarı alıyorsun yoksa. İyi forumlar dilerim.

Merhaba, hoş gördük. Önerin için teşekkür ederim. İmla kurallarına dikkat edeceğim. İyi forumlar.

Hosgeldiniz ben Engin :)

Hoş gördük, memnun oldum :)

İyi günler, bu forumda kullandığım rumuzum "audiotest". Kısaca "audio" da diyebilirsiniz. Öncelikle hoşgeldiniz. Ben de yakın zamanda bu foruma üye oldum. Öncesinde, 2012 yılına kadar, sizin yöneticilik yaptığınız forumda da yazıyordum. Daha evvel ise ismi lazım olmayan bir başka teknoloji forumundan çok şiddetli tartışma yaşadığım yöneticiler ve onların dezenformasyona göz yummaları sebebiyle, yedi yıllık üyeliğimin süresiz kapatılması talebiyle ayrılmıştım.

Bu forumda çok daha dikkatli bir bilgi paylaşımı ortamı oluşturulmuş olması benim de çok hoşuma gitti. Yine de söylemeden edemeyeceğim, kimi bilgisayar bileşeni başlıklarında, ısrarla yanlış bilgi paylaşılmaya devam edildiğine şahit olmak beni biraz endişelendirdi. Sadece hafif bir endişe olsa da dile getirmek istedim, ilk izlenimlerimi aktarmak açısından.

Bu arada, sizi detayına inmeye zorlamak istememekle beraber, eski forumunuzda yaşadığınız siyasi görüş ayrılığını merak ettim. Dediğim gibi, 2012 yılına kadar göz gezdirdiğim bir forumdu fakat çok aktif bir forum olmadığını gözlemlediğimden dolayı, belirgin bir politik duruşlarına rastlamamıştım. Kimseyi zor durumda bırakmadan ve çok siyasi sembollerden uzak durarak sadece şu kadarını söylemek istiyorum. Mesleğim gereği kuantum elektroniğiyle ilgileniyorum ve çeşitli yarıiletkenlerdeki etkileriyle uğraşıyorum. Popüler fakat dolaylı bir sembol olması açısından bunun üzerinden sormak istiyorum. Bıraktığınız forum, elektronikte kuantum mekaniğine değer veren bir siyasi görüşte miydi, yoksa bilgiye ve bilime verilen değer farklı bir noktada mıydı? ;)

İyi günler, bu forumda kullandığım rumuzum "audiotest". Kısaca "audio" da diyebilirsiniz. Öncelikle hoşgeldiniz. Ben de yakın zamanda bu foruma üye oldum. Öncesinde, 2012 yılına kadar, sizin yöneticilik yaptığınız forumda da yazıyordum. Daha evvel ise ismi lazım olmayan bir başka teknoloji forumundan çok şiddetli tartışma yaşadığım yöneticiler ve onların dezenformasyona göz yummaları sebebiyle, yedi yıllık üyeliğimin süresiz kapatılması talebiyle ayrılmıştım.

Bu forumda çok daha dikkatli bir bilgi paylaşımı ortamı oluşturulmuş olması benim de çok hoşuma gitti. Yine de söylemeden edemeyeceğim, kimi bilgisayar bileşeni başlıklarında, ısrarla yanlış bilgi paylaşılmaya devam edildiğine şahit olmak beni biraz endişelendirdi. Sadece hafif bir endişe olsa da dile getirmek istedim, ilk izlenimlerimi aktarmak açısından.

Bu arada, sizi detayına inmeye zorlamak istememekle beraber, eski forumunuzda yaşadığınız siyasi görüş ayrılığını merak ettim. Dediğim gibi, 2012 yılına kadar göz gezdirdiğim bir forumdu fakat çok aktif bir forum olmadığını gözlemlediğimden dolayı, belirgin bir politik duruşlarına rastlamamıştım. Kimseyi zor durumda bırakmadan ve çok siyasi sembollerden uzak durarak sadece şu kadarını söylemek istiyorum. Mesleğim gereği kuantum elektroniğiyle ilgileniyorum ve çeşitli yarıiletkenlerdeki etkileriyle uğraşıyorum. Popüler fakat dolaylı bir sembol olması açısından bunun üzerinden sormak istiyorum. Bıraktığınız forum, elektronikte kuantum mekaniğine değer veren bir siyasi görüşte miydi, yoksa bilgiye ve bilime verilen değer farklı bir noktada mıydı? ;)

Selamlar, öncelikle bilgi için teşekkür ederim. Eski forumumu kötülemek benim kötü bir insan olduğumu gösterir. Forum ve Hakkı Alkan ile ilgili bir sorunum yoktur. Sadece belli kişiler yüzünden son zamanlarda bilgiye ve bilime verilen değer farklı bir noktada idi.

Selamlar, öncelikle bilgi için teşekkür ederim. Son zamanlarda bilgiye ve bilime verilen değer farklı bir noktada idi. Sanırım kısa ve öz bir cevap olmuştur :)

Kesinlikle öz ve kendi açımdan doğru cevabınız için teşekkürler. Mesajı yazdığım esnada avatarınızı görmemiştim, şimdi ise tüm parçalar çok daha netleşti kafamda. :)

Çok açık söylüyorum, bu forumda da yöneticilik yapmanızı çok isterim. Farkındalık sahibi ve bunun gereklerini yerine getirebilecek yetkinlikte olan insanların yöneticiliğindeki bir forumda olmak, naçizane bilgi birikimimizi paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak için çok büyük motivasyon kaynağı olacaktır. Tam tersi yöndeki tecrübeleri zaman içinde sıklıkla edindiğim için son yıllarda bu motivasyonu büyük ölçüde kaybettiğimi itiraf etmeliyim.

Kesinlikle öz ve kendi açımdan doğru cevabınız için teşekkürler. Mesajı yazdığım esnada avatarınızı görmemiştim, şimdi ise tüm parçalar çok daha netleşti kafamda. :)

Çok açık söylüyorum, bu forumda da yöneticilik yapmanızı çok isterim. Farkındalık sahibi ve bunun gereklerini yerine getirebilecek yetkinlikte olan insanların yöneticiliğindeki bir forumda olmak, naçizane bilgi birikimimizi paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak için çok büyük motivasyon kaynağı olacaktır. Tam tersi yöndeki tecrübeleri zaman içinde sıklıkla edindiğim için son yıllarda bu motivasyonu büyük ölçüde kaybettiğimi itiraf etmeliyim.

Hakkımdaki düşünceniz ve değerlendirmeniz için teşekkürler. Hayırlısı olmasını dilerim fakat şuanda biraz erken sanırım. Foruma ve kurallara alışmam gerekiyor :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı