Sıfır alınan laptop kullanılmış çıkınca ne yapılır?

mariow

Centipat
Daha fazla  
Laptop alırken buraya konu açmıştım keza birkaç gün önce de yine RAM yükseltme için açtım. RAM bugün geldi ve taktırmak için mahalledeki bilgisayarcıya götürdüm gözümün önünde laptopu açtı ve ekleyeceğim görsellerde de olduğu gibi bant gördü, ürünün kesinlikle önceden içinin açıldığını böyle bant olmasının imkansız olduğunu söylüyor hatta oradaki kapak yerine bant uyduruk olarak konulmuş. Ben laptopu alalı birkaç ay oldu bandrole varana kadar ben açtım ürün sıfır gözüküyordu ürün kullanılmış mı? İspat etmemin zor olacağı o yüzden garantiden de çıkacağını söyledi. İzlemem gereken yol nedir?

IMG_20250121_182239.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_20250121_182233.jpg
    IMG_20250121_182233.jpg
    288,9 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence iade et ve firmadan yenisini iste çünkü sana birinci el deyip de hasarlı veya kullanılmış bir ürün gönderirlerse bu ürünü iade etmek senin hakkın.

Ürünü bayi gibi kurumsal yerden almadım, n11 üzerinden ysfteknoloji adında bir yerden aldım ve üzerinden birkaç ay geçti bugün şans üzeri ram taktırırken gördüm.

Hocam "Şikayetvar"dan şikayet oluştururum evet ama çok iplenmiyor sanırsam yapabileceğim başka şeyler de var mıdır?
Şikayetvar'a yazarak + uygun anahtar kelimeleri kullanıp konu açarak size yardımcı olma ihtimalleri yükselecek çünkü marka imajı zedelenmiş olacak.

Yapabileceğin ekstra şey THH'ye başvurmak. Yetkili servis açıp bunu deseydi THH davasını kazanma olasılığın yükselirdi ama şu an belki sen yapmış olabileceğinden elindeki kanıtlar kanıt olarak sayılmayabilir. Bu yüzden THH davasının olumlu çıkmayacağını düşünüyorum.

Şikayetvar'a yazarak + uygun anahtar kelimeleri kullanıp konu açarak size yardımcı olma ihtimalleri yükselecek çünkü marka imajı zedelenmiş olacak.

Yapabileceğin ekstra şey THH'ye başvurmak. Yetkili servis açıp bunu deseydi THH davasını kazanma olasılığın yükselirdi ama şu an belki sen yapmış olabileceğinden elindeki kanıtlar kanıt olarak sayılmayabilir. Bu yüzden THH davasının olumlu çıkmayacağını düşünüyorum.

Hocam uzunca düşündüm de sanırım artık yapabilecek pek bir şey yok elime kaldı gibi. İspat etmem imkansız çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı