Düz yolda 180'i zor gören arabayla, üstelik yol tutmamasıyla ünlü bir arabayla 180 km/s ile viraja girdiğini iddia eden, başka bir araba kullanmamış, başka bir araba görmemiş birisi yapsın o zaman bundan sonra arabalar hakkındaki yorumları.
Bu forumda beni özel hayatımdan tanıyan, bu forumdaki ilk yönetim kadrosundan olanlar bile var. Benim hayatım ortada, bir yalan söylesem zaten onlar çıkarır açığa. Sizleri de görüyoruz, nasıl bir forum bu arkadaş? Birisi 180 zor yapan arabayla 180'lik viraja girdik der, viraj açısı Allah bilir 5 derecedir 250 metre yarı çapta. Başka biri gelir 180 ile 3 tane duran arabaya arkadan çarpar, arabanın kaputu yamulur sadece.
Bir gün dayanamayıp yalanlarını bildiğim kişileri teker teker ifşa edeceğim de hayırlısı... Çok kişiye girecek tepem attığı zaman.
Bir de aklını kullandılar alt segmentte lider oldular diyor. Renault fabrikası, Türkiye içinde yerleşik olmasaydı şu anda başka marka için bunu diyor olacaktın. Hâlâ ne konuda konuştuğundan haberin yok.

İlk 9 ay raporuna bakıyorum, Renault sadece 5,572 tane "ithal" araba satmış ülkede. VW 33,326, Peugeot 22,035, Opel 21,335!

Dünya satış sayılarına bak bir de, Renault Türkiye ve Fransa hariç nerede bu kadar pazar payına sahipmiş? Renault değil Opel fabrikası Türkiye'de bu kapasitede olsaydı satılacak olan araba Opel olacaktı. VW olsaydı VW olurdu, bu kadar basit.