Sigara içenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sigara içenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Hayat kısaltan saçma bir şey.

Oy: 24 39,3%
  • İçen içsin. Beni alakadar etmiyor.

Oy: 31 50,8%
  • İyi hissettiren bir "dopamin" kaynağı.

Oy: 6 9,8%

• Oy verenlerin toplamı
    61

534747

Hectopat
Makaleler
2
Fikrinizi ankette veya yazılı olarak belirtebilirsiniz.

Bağımlılık işte, berbat bir şey. Fakat bana zararı olmadığınca içen içsin. Kendi hayatı. Gençken ölmek isteyene bire bir.

Yaş ilerledikçe her şeyin normal olduğunu anlamaya başladım sigara içenlerde gayet normal geliyor keyfi içince bile sarıyor.

Beni ilgilendiren bir şey değil, bana zararı olmadığı sürece bir sorun yok.

İçen içsin bana zararı yoksa beni alakadar da etmez.

Sigara insan sağlığına zarar vermekle kalmıyor, doğa ve çevreye de zarar veriyor. Bilinçsiz insanların sigara izmaritlerini yerlere atması ve sigara dumanının atmosfere zararları buna örnek. Sigara kullanımı çok yaygın olduğundan çoğu insan pasif içici de olmuş oluyor. O yüzden içen içsin beni ilgilendirmez demek hatalı. Tabii şu an da kapalı alanda içilmesini yasaklamak ve insanları zararları konusunda bilinçlendirmek dışında yapacak bir şey yok. Alınan vergi oranlarına bakılırsa devletin de işine geliyordur eminim ki.

Yanımda içmedikleri sürece sorun yok ve gerçekten kokusu rezalet. Ara sıra toplu taşıma kullanıyorum ve toplu taşımada yanımda geçen kişinin, sigara içip içmediğini rahatlıkla anlayabiliyorum çünkü kokusu felaket kötü ve yerde sigara izmaritleri görmekten de sıkıldım. Aslında sokakta da sigara içme yasağı gibi bir şey gelmesi gerekiyor. Sadece belli alanlar olacak ve isteyenler sigarasını orada içebilecek. Singapur gibi ülkelerde var böyle bir kural, bizde de olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…