Sigara içenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sigara içenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Hayat kısaltan saçma bir şey.

    Oy: 24 39,3%
  • İçen içsin. Beni alakadar etmiyor.

    Oy: 31 50,8%
  • İyi hissettiren bir "dopamin" kaynağı.

    Oy: 6 9,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    61

Sadece sigaramı dünyaya zarar veriyor bro şu an oturduğun ev bile dünyaya zarar veriyor.
 
@SraggzL, şu an kullandığın bilgisayar ve internet de dünyaya zarar veriyor o hâlde. Bu nasıl bakış açısı? Sen de bilgisayarı ve interneti camdan at, bir daha kullanma. Sonuçta zararlı Sigara ile evi kıyas etmen de ayrı trajikomik.
 

Hocam bence çok düşünmeden gibi cevap yazmışsınız demek isteğim maddelerle "anlayacağınız şekilde" yazacağım:
1) doğal gaz dumanları atmosfere ve çevre kirliliği açısından dünyaya zararlı
2) aldığın duş, oturduğun ev duvarları hepsi sudan yapılıyor (su krizi)
3) yapılan deriden halılar kıyafetler hayvan ve tarıma zarar veriyor.
 
Hocam sen istediğin kadar şikayetçi ol ama senin bu çaban ne gibi biliyor musun? Vejeteryanların inekler öldürülmesin demesi ve benzin karşıtçılarının yolu kapatması gibi bir şey.
 
@SraggzL, o zaman sizin bu mantığınıza göre insanlar dünyada boşuna yaşıyor Boşuna vaktimi çaldın, okumakla vakit kaybettim. Doğal gaz insanın kışın ısınabilmesi ve sıcak suyla banyosunu yapabilmesi için gerekli, ikinci maddenizde de su olmazsa insan olmaz. Üçüncü maddenizde de kıyafet olmazsa insanlar giyinemeyecek, insanlar giyinmesin mi? Sigara içmesen de olur ama bu üçü olmadan olmaz, imkansız.
 
Sigara içmek kötü birşey her açıdan. Hayatımda hiç içmedim ve içmemekte kararlıyım. Zamanında bir arkadaşım içerdi o da pişman oldu içmiyor artık. Sağlığa ve cebe zarar.
 

Güzel bir örnekleme yaptın 3 konuda bende zaten üstte yadım bu teknolojide değişen dünyada bunlar gerekli eyvallah da adece bir örnekleme vermiştim de gereksiz boş atıyon şu an hala :d
 
Yeni bırakmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki çoğu zaman içen kişiler başkalarının düşüncelerini gram umursamıyor. Şunu da eklemeliyim içtiğim halde kokusu beni bile bazen rahatsız ediyordu .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…