444617
Decipat
- Makaleler
- 6
Koşarak 4-5 dk dayanırım.Bir de koşarak dene, belki ciğerler ve diyafram yorulmaya tenezzül eder.![]()
Koşarak 4-5 dk dayanırım.Bir de koşarak dene, belki ciğerler ve diyafram yorulmaya tenezzül eder.![]()
Ölüp kalma da bir yerde.Koşarak 4-5 dk dayanırım.
Eğer zamanın varsa fitness'a başlayabilirsin aslında o zaman sigaraya vereceğin parayı üyeliğe gainer'a yada şuan vücudunun durumuna bağlı olarak protein tozuna harcarsın. Eminim vücudunun gelişmesini izlemek ve orada biraz yorulmak sigaradan daha çok mutluluk verecektir.Yürüyüş yapıyorum 1-2 saat hiç yoruluyorum. Normal tempoda.
Üniversite tercihleri yapacağım uzun zamanlı fitnessa gidemem.Eğer zamanın varsa fitness'a başlayabilirsin aslında o zaman sigaraya vereceğin parayı üyeliğe gainer'a yada şuan vücudunun durumuna bağlı olarak protein tozuna harcarsın. Eminim vücudunun gelişmesini izlemek ve orada biraz yorulmak sigaradan daha çok mutluluk verecektir.
Filtreli içiyorum. (Pardon ben direkt puro gibi içiyor sanıyorsun sandım. Filtresiz içiyorum.) @Fallen_KingdomHocam bırakmak en iyisi yok ben bırakamıyorum dersen filtre kesin kullan sigaranın zararlarını azaltıyor.
Yapamam ki, normal öksürükte bile içim kalkıyor.Oturduğun yerde karnına burnundan derin nefes alıp, karnını şişir. Ve ağzından poh diye geri üfle. Ortalama 5 kez tekrarla. Bunu gün içinde ve özellikle sigara isteği olduğunda dene. İsteği azaltır.
Not: Göğüs kafesini değil, karnını şişir.
Yapamam ki, normal öksürükte bile içim kalkıyor.
Sağda solda bayılıp birisinin başına bela olursun, aman koşayım deme.Koşarak 4-5 dk dayanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.