Sigaraya 2TL zam!

Evet de bu zam bir tek bu ürüne yansımıyor ki? Neden zaten zararlı muamelesi çekiliyor anlayamadım. Ne yani zararlı olduğu için insanlar içmesin diye mi yapılıyor bu zamlar? Vay be bizi ne kadar çok düşünüyorlar.
Tabi herşeye yapıyorlar bu zammı... Niye çünkü bir ekonomist tarafından yönetiliyoruz. Evet gerçekten de bir doktorun bir yarayı kesmesi bizce doğru bir hareket gibi gözükmeyebilir ama belki de kanserli bir parçayı çıkartıyordur. Yani faiz indirimine gülen insanlar gerçek bir ekonomistin fevri dönüşlerini ve gelecekle ilgili kestirimlerini kavrayamamış olabilir. Bu nedenle şikayet etmek yerine sabretmeliyiz. Devlet erkânımıza Allah yardım etsin çünkü büyük bir operasyonun yapıldığını düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Konu başlığı ne diye açılmış, içeriğin tartışma yorumlarına bak 🤣 Erdoğan sigara içmenizi istemiyor. Nedeni basit sağlıklı yaşam. Ne kadar sağlıklı yaşar ömrünüzü uzatırsanız o kadar cebi para görecek 🤣 Aklınızı başınıza alın, akıllı olun. Sigara içmeyin tayyip amcanızı kızdırmayın 🤣
 
Bırakalı 3 sene oldu fakat kullananın halinden anlarım. Bir de çıkıp zararlı bıraksınlar diye zam yapıyoruz diyorlarla bitiyorum bu duruma, ülkede ki ekonomi mahfettik battıkça batıyoz garibanın cebindeki 5 kuruşa göz diktik demiyorlarda neyse.
 
Umarım ekran kartı, işlemci, konsolların, cep telefonlarının ve oyunların fiyatı fırlar. Ben nasıl olsa geçen yıl ucuzken hepsini almıştım. Şimdi köşeme çekildim forumdaki ekran kartı fiyatları, doların yükselişi, oyunlar zamlanıyor başlıklı konuları okurken kahvemi yudumlayıp iyi olmuş oyun oynayacağınıza dersinize çalışın yorumu yazmaya gidiyorum.🥳
 
Kanser ediyor zaten içmeyin. :D

Paketi 1 TL olsa bile içilecek bir şey değil.

Dün okulun coolu sananlar otobüs durağında konuşuyorlardı. 🤣
Zamlara karşıyım ama sigara zammını destekliyorum.

Sigara bağımlılığı olan kişilere 2TL değil 20TL zam gelse de onlara çok fark etmez. Yapılması gereken zam değil, insanları sigara bağımlılığından kurtarmak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı