Sigaraya neden başlanır?

Ortam için,ve özentilik,biliyoruz ki kızlar sigara içen erkeği daha çekici yeni jenarasyonun dilinde hawli buluyorlar ve sende o saçma ortamlara girmek istiyorsun çünkü merak ediyorsun ve sigara içmeyen ezik,çocuk,velet gözüyle baktıkları için kendine yediremiyorsun
Ki günümüzde sigara içmekte demode oldu artık esrar ve cobar gibi maddeler kullanıyorlar
 
Şuraya kullanmayan arkadaşlar cevap yazmazlarsa çok sevinirim. Madem kullanmıyorsunuz kimin neden başladığını nereden bilip de ona göre yargıda bulunuyorsunuz? Yok ortam içinmiş, yok kız içinmiş...
 
Arkadaşlar sigarayı bırakmak istiyor çoğusu. Peki sorum şu. Neden başlıyorsunuz ki, neden de bırakasınız, sebep ne, meraktan mı geliyor? Çünkü merakla başladı sigara maceram. Sonradan tabii bıraktım.

Arkadaş ortamı, merak, ergenlik duyguları, havalı takılmak, psikolojik rahatlama, olgun hissetme. Benim için bunlar.
 
Yaklaşık 1-2 sene önce falan, yaz sıcakları gelirken mentollü sigarayı denemiştim ve çok hoşuma gitmişti. Hoş ben düzenli olarak içmeye başladıktan sonra mentollü sigara piyasadan kalktı. Ama hala keyfi olarak bazen günde 1 paket içerim, bazen şu an olduğu gibi 1 ay içmem. Tercih meselesi. Şahsen şu günlerde sahilde tenha bir yere çekip veya kumsalda yatarken bir sigara içmenin verdiği zevki veren çok az şey var :)
 
Arkadaşlar sigarayı bırakmak istiyor çoğusu. Peki sorum şu. Neden başlıyorsunuz ki, neden de bırakasınız, Sebep ne, meraktan mı geliyor? Çünkü merakla başladı sigara maceram. Sonradan tabii bıraktım.
Denemek için başlamıştım ben, o marka bu marka derken arkadaşlarla ortam yanında gider oldu. Paket bitsin boşa gitmesin falan derken, 1 ay kadar düzenli içtim. Sonra bıraktım, şartlar yardım etmese bırakır mıydım bilmem, asla tavsiye etmem denemeyin bile.
 
Bunaldığım için başlamıştım çok içmiyorum zaten ara sıra alıyorum keyfi. Kimse başlatmadı kimsenin içinde içmedim kendi kendime yalnızken içiyordum havalı olmakla falan alakalı değildi.
 

Geri
Yukarı