Sigarayı bırakmanın kolay yolu

Requu

Picopat
Daha fazla  
"Allen carr zigarayı bırakmanın kolay yolu" isimli hem video hem de kitap var ikisinin de linkini bırakıyorum. Sigarayı bırakmak konusunda yardıma ihtiyacı olan varsa bence hem videosunu izlesin hem de kitabını okusun. Hem kitabı okuyup hem de videoyu izleyip sigarayı bırakan çok insan varmış. Ben henüz sadece videoyu izledim kitabı tedarik edemedim. Kitabı alınca onu da okuyacağım. Bu lanetten kurtulmak için denemeye değer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sigara içerekten vefaat eden bir şahısın bedenine gerçekleştirilen otopsiyi izlemek bu naletten uzak durmayı sağlayacaktır. En azından bende işe yaramıştı. Bir iki kere denedim daha da içmedim.

Sigara içerekten vefaat eden bir şahısın bedenine gerçekleştirilen otopsiyi izlemek bu naletten uzak durmayı sağlayacaktır. En azından bende işe yaramıştı. Bir iki kere denedim daha da içmedim.
Hocam onu benim mide kaldırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…