Şikayet edilmek

Vallaha pişmanım arkadaş uyarmıştıda üstüne gitttim olan oldu.
İlk fırsatta tekrar özür dile. Detaylı bir şekilde "şakasına yapıyordum, arkadaşımı kırdığımı fark etmedim gerçekten özür dilerim" gibi cümleler kur. Öyle iyi adamlar genelde duygusal aile adamları olur. Böyle konuşarak gönlünü alabilirsin.

Arkadaşım amcası ne söylediyse bana anlattı çocukla konusma demiş devam ederse döverim demiş sonra beni dövermiymiş deyince yok ben döverim dedi bana.

Bir şişe olayını bu kadar uzatan adamdan bir şey beklememek lazım. Ha bir de istediğin kadar kafa tut. Sonuçta şaka. Bunu anlaması lazım arkadaşının. En kötü kendi aranızda kavga olurdu. Gidip ailesine söylemesi saçmalık. Bir de bu kadar yakın arkadaşın. Bir ihtimal adam zorbalık yaptığını sanmış olabilir. Onuda arkadaşının anlatması lazım. Sen takma fazla.

Arkadaşım amcası ne söylediyse bana anlattı çocukla konusma demiş devam ederse döverim demiş sonra beni dövermiymiş deyince yok ben döverim dedi bana.

Adama bakamadım bir de cocunu kolluyordu balkondan bence unutmaz.

Yok kardeşim kim kimi dövüyor görürüz de geç. Kimseye eyvallahın yok. Koskoca adamın dediği şeye bak. Çocukla ilişkiyi kes ve adamdan da tırsma.

Koskoca adam yaptığı uğraştığı işe bak. Haydi onuda geçtim düzgünce uyaramazmı bu kişi? Biraz saçmalamış devam ederse ailene söyle bir şeyler yapın.

Koskoca adam yaptığı uğraştığı işe bak. Haydi onu da geçtim düzgünce uyaramazmı bu kişi? Biraz saçmalamış devam ederse ailene söyle bir şeyler yapın.

Bende onu anlamadım. Yazan herkes de özür dile demiş. Saçmalık kardeşim iki çocuk arasında olan bir şeye bir ebeveyn karışabilir fakat böyle karışamaz.

Aga adamı tanımıyorum nasıl bir tip sinirli gibi bakıyordu bende şaka yaotım sorun yok dedimde olmadı bence.

Ya kesin çocuk babasına demiş biraz korkut bunu bana karışmasın diye babasıda oğluna karışma diye öyle demiş.

Abi çocuk bir şey yapmış ve koskoca adam onu döverim demiş. Normal mi sizce? Ben olayı uzatırdım.

Olayı uzatmasına gerek yok aynı şeyleri yapmasın yeter.

Bende onu anlamadım. Yazan herkes de özür dile demiş. Saçmalık kardeşim iki çocuk arasında olan bir şeye bir ebeveyn karışabilir fakat böyle karışamaz.

Hocam dövmek neymiş onu anlamadım dese ki; "Abicim çocuğumun suyunu çalmasan olur mu? Rahatsız oluyormuş." Nazik bir dille uyarım varken bak döverim ederim konuşma bir daha onunla falan filan hayırdır ya?

Hocam dövmek neymiş onu anlamadım dese ki; "abicim çocuğumun suyunu çalmasan olur mu? Rahatsız oluyormuş." nazik bir dille uyarım varken bak döverim ederim konuşma bir daha onunla falan filan hayırdır ya?

Aynı kafadayım. Gücü küçüğe yetiyor galiba. Sende baban veya abine söyle kardeşim. Gidip arkadaşından özür dileyebilirsin. Benim önerim onunla da aranı bozman. Fakat o adamla IP ucunda dur.

Ya kesin çocuk babasına demiş biraz korkut bunu bana karışmasın diye babasıda oğluna karışma diye öyle demiş.

Olayı uzatmasına gerek yok aynı şeyleri yapmasın yeter.

Gitsin özür dilesin sonra çocukla tekrar eğlensin mi? Ben sırf o sözler yüzünden ayar olurdum adama ve çocuğa. Ne gidip şikayet ediyorsun oğlum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı