Şınav çekemiyorum

erdenet

Hectopat
24 yaşındayım, 1.75 boy, 85 kiloyum. 18 yaşıma kadar 50 kiloydum. Özellikle 16'lı yaşlarımda 50 kiloyken bir oturuşta 20 şınav, 10 mekik çekebiliyordum. Şu an dün bir denedim, zorlayarak 5 şınavı zor çektim. Bugün denediğimde ise 1 şınavı zor çektim göğsüm ağrıdığı için. Mekikte yine dün 5 mekik çekerken şınavdaki kadar zorlanmadım ve bugün de 2 mekik çekebildim. 1 ay amatör boks harici hayatımda hiç spor yapmadım. Kilomla bir problemim yok ama yapmak istediğim hareketleri yapamadığımı gördüğümde en azından 70-75 kiloya düşmeyi planlıyorum. Evde spor yapmak istiyorum, spor salonuna gitmek istemiyorum. Çok kaslı olmak gibi bir hedefim yok, kondisyon yakalayım yeterli. Şu an neredeyse hiç şınav çekememem normal mi? Evde spor için ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@kcg @SHYAH Kollarımın güçsüz olduğunu düşünüyorum. Çünkü vücut kitleme göre ince kalıyorlar. Peki evde spor yapmam, kondisyon yakalamam ve kilo vermem için ne önerirsiniz? Bu konuda önerebileceğiniz eğitim veya rehber var mı?

@kcg @SHYAH Kollarımın güçsüz olduğunu düşünüyorum. Çünkü vücut kitleme göre ince kalıyorlar. Peki evde spor yapmam, kondisyon yakalamam ve kilo vermem için ne önerirsiniz? Bu konuda önerebileceğiniz eğitim veya rehber var mı?
Yüksek proteinli bir keto diyet ve aralıklı oruç güzel bir başlangıç olabilir. Dediğim gibi kilo azaldıkça vücut ağırlığı egzersizleri çok daha kolaylaşır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı