Şınav çekemiyorum

Mauro İcardi9

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD ryzen 5600G
Meslek
Öğrenci
Selamlar, 178-180 arası boy 99 kiloyum şınav çekemiyorum, duvar egzersizi 1 dakika 45 saniye aralıksız yapıyorum, ayaklar yukarıda şınavı da yapabiliyorum 5 tekrar 2 set halinde ama şınava gelince aşagi inemiyorum insem bile kalkamıyorum, öneriniz var mı?

Selamlar, 178-180 arası boy 99 kiloyum şınav çekemiyorum, duvar egzersizi 1 dakika 45 saniye aralıksız yapıyorum, ayaklar yukarıda şınavı da yapabiliyorum 5 tekrar 2 set halinde ama şınava gelince aşagi inemiyorum insem bile kalkamıyorum, öneriniz var mı?

Hocam bende öyle durumdaydım. İlk başta kilo verdim sonra kol ve sırt çalıştım ağırlıklarla, bunlar olunca otomatik şınav çekebiliyor oluyorsunuz en azından bende böyle oldu.

Kendim gibi şınav çekemeyen birisini gördüğüme şaşırdım. Mekik çekerim, PLANK yaparım ama şınav çekemiyorum. Onun için bir aparat varmışta hiç kullanmadım.

Hocam bende öyle durumdaydım. İlk başta kilo verdim sonra kol ve sırt çalıştım ağırlıklarla, bunlar olunca otomatik şınav çekebiliyor oluyorsunuz en azından bende böyle oldu.

Katılıyorum ben de öyleydim. Kasların güçsüzlüğünden kaynaklanıyor kilo vermeseniz bile ağırlık çalışmanız gerekiyor.

Şınav egzersizi ve hafif diyetle kilo verir hem de kolumu güçlendiririm diye düşünüyorum ama çok bir bilgim yok doğru mudur?

Kasları geliştirmeniz lazım hocam az da olsa yapmayı deneyin. Plank yapıyor musunuz?
Plank hemen hemen 15 saniye felan

Şınav egzersizi ve hafif diyetle kilo verir hem de kolumu güçlendiririm diye düşünüyorum ama çok bir bilgim yok doğru mudur?

Plank hemen hemen 15 saniye falan.

Planı 30 saniyeye çıkartmaya çalışın. Kollarınızı güçlendirin.

Plank hemen hemen 15 saniye falan.

Hocam sadece günlük aldığınız kaloriyi stabil tutun mümkünse proteinli olsun ama olmuyorsa protein yerine bakliyat tüketin sonuçta oda etkili okuyor protein yerine kullanılabilir. Onun dışında mümkünse sabah öğle veya ikindi ve akşam yürüyüş yapın ben bunu 6 ay yaptım hayal edemeyeceğiniz şekilde vücut şekilleniyor ve kilo veriyorsunuz mümkünse kol ve sırt güçlendirin bunlar dışında yapmanız gereken hiçbir şey yok diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki arkadaş sanki iyi tavsiyeler veriyor gibi gözüktü. Bir ara üşenmezsem bende deneyeceğim. Bedenimizi istediğimiz gibi kontrol edememek insanı deli ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı