Sınav notlarım düşük geliyor

Bu durumu bu dönem çok fazla kişi yaşadı. Bence ailenize durumu düzgün bir şekilde izah ederseniz anlayış gösterebilirler. Hayatınız mahvolmadı merak etmeyin bu durum gelip geçici fakat bir dahaki sınavlara iyi çalışmanız gerek, anladığım kadarıyla biraz önemsememişsiniz. Umarım ders dinlerken arkada oyun oynamıyorsunuzdur. Ailenize durumu açıklarsanız size kızmak yerine çözüm odaklı yardım edebilirler fakat aileden aileye değişir maalesef. 8.sınıfta 50 almıştım matematikten aileme durumu açıkladığımda özel hoca yardımı aldım 2. sınavdan 100 almıştım maddi imkanınız varsa bence öğretmen ile birebir ders çok verimli olur fakat sizinde çalışmanız gerek. Ailenize açıklarken güven verici konuşun ama gerçekten güven verin boş bir güven olmasın. Zaten şuan doğru düzgün bir eğitim verilemiyor bence anlayış gösterirler.

Cevaplarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Şimdi şube ortalamasını kontrol ettim herkes düşük almış.
Tek umudum diğer sınavlardan yüksek almak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00