Sınavda kendine güvenememek

Ayazzz24

Centipat
Arkadaşlar bugün Türkiye geneli matematik(10.sınıf) sınavına girdik. Sınav klasikti fakat ben sınavda cevapları yazıp yazmadığımı hatırlayamıyorum. Yani cevap 60'sa ya yazmadıysam kağıda diye korkuyorum. Kendimi yedim bugün düşünmekten.(OKB hastasıyım)

1. Takıntıları kağıda aktarmak.
  2. Olaylara pozitif taraftan bakmak.
  3. Takıntıların geçici olduğunun farkında olmak.
  4. Pozitif insanlar ile arkadaşlık yapın.
  5. Kazanımları kaybetmeyin.
  6. Spor yapın.
  7. Uğraş sahibi olun.
  8. Uyku düzeninize dikkat edin.

Yukarıdakiler işe yaramazsa psikolağa gitmeniz ve ilaç kullanmanız gerekebilir, bunu küçümsemeyin çünkü böyle devam ederseniz saç dökülmesi yaşarsınız bir de onu kafaya takarsanız.

Arkadaşlar bugün Türkiye geneli matematik(10.sınıf) sınavına girdik. Sınav klasikti fakat ben sınavda cevapları yazıp yazmadığımı hatırlayamıyorum. Yani cevap 60'sa ya yazmadıysam kağıda diye korkuyorum. Kendimi yedim bugün düşünmekten.(OKB hastasıyım)
En kötü 0 alırsın, ordan en kötü yks sıralamanı etkiler, en kötü mesleğini etkiler,........
(bende de okb var, korkunç bir durum), hocalara durumunu anlat, bence kağıdı gösterirler.

En kötü 0 alırsın, ordan en kötü yks sıralamanı etkiler, en kötü mesleğini etkiler,........
Çocuk hem hasta hem de bunları düşünüp daha kötü yollara aşabilirsiniz. Yaptığınız davranış gerçekten saygısızca. Hem sınavda gidiş yolundan ve işlemlere göre de puanlar veriliyor. 0 alması imkansız gibi bir şey yani.

Yazmışsındır rahat ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı