Sınavın sorularını veren öğretmen nasıl şikayet edilir?

Amacım kopya verdiği için etmek değil, hocayı uğraştırmak istiyorum şu ana kadar yaptıklarından dolayı ve en sağlam kanıtım da bu.
12. sınıfta öğrenciler sınava daha rahat çalışabilmek için soruların verilmesini vs. istiyor. Ancak sen gibi şikayet edenler olduğu için bundan bile çekiniyorlar. Hocanla uğraşmak değil ekmeğini elinden almaya çalışmak bu. Hem de size kıyak geçmişken.

Sen onu uğraştır da o da seninle kedinin fareyle oynadığı gibi nasıl oynuyor gör bakalım. Hele de edebiyat gibi bir dersin hocası ise yandın. Liseden mezun etmez seni.

Tabii ki değil asosyal, zargana diye tabir ettiğim, gözlüklü memur çocukları ile köyde yetişmiş çocuklar eşit olmuyor. En iyi şekilde kendimizi geliştirmeye çalışacağız eşit değiliz diye moral düşürmeye gerek yok.
Onu kast etmedim. Arkadaşın okulunda çoğu kişi bu sınavdan yüksek almış ama diğer okullardaki biri matematik çalışmak yerine onları çalışmak zorundaysa... Eşit olmuyor işte... Biri sözel dersleri çalışırken diğerine cevap veriliyor.. (SAY için)

Sonradan yazdığımı bir oku istersen.
Hocayla uğraşmak nedir ya? Hayatın boyunca birkaç yıl gördükten sonra asla muhattabın olmayacak bir insana neden takarsınız ki? Eğer sana karşı kötü bir şey yaptı ise o zaman kanıtıyla şikayet edebilirsin. Kıyak geçmiş hoca. Eğer ne yaptıklarını buraya yazarsan ona göre düşünebiliriz. Yoksa benim de sevmediğim hocalarım var. Ama hiç böyle yapmadım

Eğer okul birinciliğine oynuyorsa ve lise son sınıfsa yapılan haksızlıktır. YKS de okul birincilerine cidden sağlam kontenjan veriliyor. Ve adam çalıştığı sınavda belki rakibinden daha yüksek puan alacakken neden aynı puanı alsın? Soruları verecekse neden ders anlatıyor? Zaten yapacak herkes. He belki çok da önemli bir ders değildir o zaman soruları vermesi çok bir problem teşkil etmez. Bir de ortaokulsa o da çok problem değildir sonuçta birinci olunca hiçbir yararı dokunmuyor. Ama belki de o kontenjan ı kaçırmasına bile sebep olacak kadar önemli dersse soruların verilmesi haksızlıktır.

Oldu olacak direkt bakanla görüşmesini tavsiye edin. Siz ilçe millî eğitime gidip "benim hocam bunu bunu yaptı" diyerek şikayet edemezsiniz. Öncesinde, sınıf rehber öğretmeni-okul rehber öğretmeni-müdür yardımcısı-müdür diye şikayetinizi sırayla iletmeniz gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı