Sınavlar iptal olsun

Siz ciddi ciddi tuhafsınız vallahi. Biz enayi miyiz neden sınava girdik? Biz sınava girerken korona yok muydu? Siz kendi rahatını düşünen vasıfsız adamlarsınız. Neden bizim sınavımız iptal oluyor tam olarak? Üstüne sizi hiç sınav olmadan dönemi kapatmayı düşünüyosunuz. Hayat size güzel vallahi biz girelim sınava millet sınav iptal olsun abi ya diye ağlasın.
Güzel kardeşim yazdığımı okumamışsın ki. Yarım yamalak okursanız böyle bir sonuç çıkartırsınız.

Öncelikle "herkes" için iptal olsun. Bu yıl sınav yapılmasın yazmışım tüm mesajlarımda.

Lütfen tam okuyun, sonra sitem ederseniz.
 
Siz ciddi ciddi tuhafsınız vallahi. Biz enayi miyiz neden sınava girdik? Biz sınava girerken korona yok muydu? Siz kendi rahatını düşünen vasıfsız adamlarsınız. Neden bizim sınavımız iptal oluyor tam olarak? Üstüne sizi hiç sınav olmadan dönemi kapatmayı düşünüyorsunuz. Hayat size güzel vallahi biz girelim sınava millet sınav iptal olsun abi ya diye ağlasın.
Hayat size güzel? Biz sizden daha çok konu ile ve daha zor sınava gireceğiz vakalar zaten tepede ve iptal edileceği yok ve hayat bize mi güzel? Kasım ile Ocak ayının vakaları aynı mı? Günde 20000-30000 vaka çıkıyor ve biz sizden daha fazla konudan sorumluyuz. Mümkünse yorum yapmayın. Bu arada sizin sınavlarınızın iptal edilmesi veya bizim sadece o zaman işlenilen konulardan sorumlu olmamız gerekiyor ki hak yerini bulsun. Böyle olursa eşit oluruz ama böyle olmazsa bize çok büyük bir haksızlık yapılmış olur.
 
Güzel kardeşim yazdığımı okumamışsın ki. Yarım yamalak okursanız böyle bir sonuç çıkartırsınız.

Öncelikle "herkes" için iptal olsun. Bu yıl sınav yapılmasın yazmışım tüm mesajlarımda.

Lütfen tam okuyun, sonra sitem ederseniz.
Kardeş burada millete cevap vereceğine ve kahkaha atarak milletin asabını bozacağına süreye sınavlara çalışsaydın emin ol senin için daha iyi olurdu.
 
Bu sefer herkes kesin olacak diyor ama bence yine olmayacak. Umarım olmaz. Dersten bildiklerimle birlikte biraz çalışıp en azından 50 almayı garantileyecek şekilde olacağım. (Geçen dönem takdir almış biri olarak söylüyorum bunları.)
 
Neden?
Biz olduk sizde olucaksınız.
Sınavlar iptal olmaz boşuna hayallenmeyin.
Sınavlar iptal olursa bize haksızlık olucak.
siz 1 üniteden girdiyseniz biz 1 dönemden gireceğiz bu da haksızlık değil mi? Biz o zamandan keyfimizden gitmemezlik yapmadık izmirdeyim ben depremden 1 ay okula filan hiç gidemedik. Ders bile açılmadı 2 hafta. Kitaplardan çalış desen mebin kitaplar çöp. Pandemiden esnaf olan babam 1 yıldır çalışmıyor para vererek kitap alamıyoruz. İnternet desen zaten çekmiyo. Şu yoklukta 2 kere ttnetin 0 modemini aldık sırf sıkıntı öyle çözülür dediler diye internet 1 gün var diğer gün yok. Kafası rahat olan ben çektim onlarda çeksin diyor. Birisinin kötülüğünü istemek ne kadar acı bir durum. Şu son aylarda doğal afetinden koronasından parasızlıktan neler çektim bir öğrencinin hayatı bu şartlarda bir sınavla belirlenmemeli. Telafisi de yok. Öğretmen kalkmış gruplara derse gelmeyenler performans notu istemesin 0 vericem yazmış. Napiyim internetten giremiyorum sınıfta mı kaliyim bu yüzden. Sağlıktan önemli ne var şu hayatta. Zaten normalde olması yanlış dediğimiz sınavları bu pandemide yapmasalar olmaz mı?
 
Kardeş burada millete cevap vereceğine ve kahkaha atarak milletin asabını bozacağına süreye sınavlara çalışsaydın emin ol senin için daha iyi olurdu.
Sen kime tavsiye veriyorsun pardon? Önce dediklerimi oku.
Milletin asabıymış. İşte senin gibi kişilere cevap yazmamak için gülüp geçiyorum. Vakit kaybı olmasın diye...
 
Bize yasaktan önce acele bir şekilde sınav yaptılar. Ya bizimki iptal olacak ya da diğerleri sınav olacak.
Doğru.

Sağlık falan bahane. Sokakta maske takmayan, yemeğini dışarıdan yiyen, insanlar ile iç içe dış dışa bulunan çoğu kişi gelmiş sağlığımız için sınavlar iptal olsun diyor.

Şurada gireceğiniz 40 dakikalık sınav sizi öldürmez, önleminizi alın yeter. Şimdi sınavlara çalışmaya üşenip de, sonra gelip burada "sağlığımız tehlikede lanet MEB sağ olsun" gibi yaklaşımlarda bulunmayın. Dersler verimli değil diyeceğinize sınavlara çalışın/tekrarlarınızı yapın. YouTube'da onlarca video var. Ayrıca ders kitapları da var. Sınavda çıkacak çoğu konu ayrıntılı şekilde ele alınmış.

Burada her kişinin mesajını alıntılayıp "imza atın" demektense oturup sınav çalışsanız, çoktan konular bitmişti.

Şu da unutulmamalıdır ki: artık evinde teknolojik alet bulunmayan kalmadı. Ki bulunmayan kişiler var ise okullar da yardımcı oluyor tablet temini konusunda.

Sözümün özeti, iş yine kişide bitiyor. Uzaktan eğitimin verimsizliği, internetin kötülüğü, sağlık falan bahane.
 

Geri
Yukarı