Sınavlar iptal olsun

Şu son cümleyi yazarken hiç empati kurdunuz mu acaba?
TT'nin rezalet altyapısını, kırsalı geçip daha merkeze altyapı sunamamaları.

10. sınıf öğrencisiyim. Fonksiyonları anlamadım. İnternetten video izleyerek kavramaya çalışıyorum (ne kadar anlayacağım belli değil).

Evimizde internet olmadığı için bir ayda 200 TL fatura ödedik. Benim ailem bu parayı karşıladı, derslerime girebildim. Peki, ödeyemeyenler?

Bu tip durumda olanlar? Siz çozum onerisi sunun, millet de onu yapsın bari.

Sözüm size değil, ama genele konuşmak gerekirse; oturduğunuz yerden bahaneler demek yerine gerçek hayata dönün ve ne olup bittiğine bakın.
Evet kurdum.

Ders kitapları var. Ben de uzaktan eğitim ile verim alamıyorum -inan bana konulardan gram bir şey anlamadım-, ders kitapları ve YouTube ile zar zor 60-70 alabildim.

Üstte bahsettiğim gibi, okullar ve MEB az da olsa yardımcı oluyor bu konuda. Ayrıca 200 TL internete gerek yok, aylığı 60 lira olan internet ile de derslere girilebiliyor. Eğer 200 lirayı boşa verdiğinizi düşünüyorsanız bunu buradakilerle değil, internet servis sağlayıcınız ile görüşünüz.

Benim çözüm önerim: burada her kişinin mesajını alıntılayıp laf yetiştirmek/"imza atın" demek yerine ders çalışmaktır.

Sözümün arkasındayım. Sağlık konusu bahaneden başka bir şey değil.
 
Hocalarım lise 3'e gidiyorum sizce bu sınavlar iptal olur mu? Eğer böyle bir imkan varsa siz de iptal edilmesine yardımcı olur musunuz? Hem sağlığımız hem Online eğitimde öğrenemediğimiz şeylerden sınıfta kalmak istemiyoruz.

Olmaz.
 
İptal olsun diyenlerin çoğunun derslere katılmadığı gerçeği. Geçenlerde 1 hafta tatiliniz vardı ne yaptınız o tatilde? Sokağa çıkma yasağı kalksın diyenler sağlığımız için sınavlar iptal olsun diyenlerle aynı tayfa.

Sizin işiniz sağlığınız değil, çalışmadığınız için iptal olsun diyorsunuz. Çalışan adam sınav olsun ister zaten emeğini karşılığını alabilmesi için.
Üzerine alınmasın kimse.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı