Hazırlık okumadım, evde Türkçe şekilde önden ilerleyip derste İngilizce öğreniyorum. Bu arada Aksaraylıyım o yüzden İngilizceden 68 aldımDersler İngilizcedir ama İngilizce yazılın 68'dir.Şaka bir yana İngilizce nasıl anlıyorsunuz dersi daha liseden, hazırlık okudunuz sanırım.
Gerçi şu dönemde okuldan ders öğrenen mi kaldı. YouTube da olmasa halimiz yaman.Hazırlık okumadım, evde Türkçe şekilde önden ilerleyip derste İngilizce öğreniyorum. Bu arada Aksaraylıyım o yüzden İngilizceden 68 aldım.
Nası yani bugün sınav mı var?Bugün kaderimiz belli oluyor![]()
Nasıl yani bugün sınav mı var?
Hani haberleri takip ediyordunuz? Hiç güleceğim yoktu. Bana laf sokarken aç haberleri oku diyordunuz bir de.Nasıl yani bugün sınav mı var?
Yazdım zaten bence bilerek yapılıyor.Hocam şimdi doğruları kısaca söyleyeyim. Vaka tablosu yanlış. Yani kafalarından uyduruyorlar yoksa bilerek mi eksik verıyorlar bilmem. Sınavlar olmamalı. Sonuçta 60.000 vaka varken anında nasıl 40.000 vaka oluyor garip. Test sayıları da düşüyor. Ölüm sayıları da.
Bugün kaderimiz belli oluyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.