amazing fako
Picopat
Benim muhattabım sen değilsin? Ne alaka? Ben konu sahibine dedim.Farkındaysanız forum değil, konu dedim. İyi günler diliyorum.
Benim muhattabım sen değilsin? Ne alaka? Ben konu sahibine dedim.Farkındaysanız forum değil, konu dedim. İyi günler diliyorum.
Farkındaysanız forum değil, konu dedim. İyi günler diliyorum.
Yanlış anlamışım, özür dilerim.Benim muhattabım sen değilsin? Ne alaka? Ben konu sahibine dedim.
Galiba size demedi, konu sahibine dedi.
Bence bu vakaları düşürme olayı turizm sezonu için. Turizm bu kadar yaklaşmışken sınavları yapıp da vakaların fırlamasını göze alacaklarını hiç düşünmüyorum ancak belli olmaz. Bugün öğreneceğiz zaten. Duruma göre yarın çalışmaya başlayacağım.
Yüzdeye vurunca Türkiye çok fazla vakaya sahip evet Amerika'da 100 bin vaka olabilir ama orada 140M + nüfus var Türkiye'de ise 80 m düşünme şekliniz çok yanlış.
Açıklama saat kaç da yapılacak takip etmek istiyorum.
Açıklama saat kaç da yapılacak takip etmek istiyorum.
Bu hafta kabine toplantısı olacak. Sanırım pazartesi günleri oluyordu salı günleri açıklıyorlardı (yanlış hatırlıyor olabilirim)
15 gibi kabinenin toplanması bekleniyormuş, akşama açıklarlar herhalde.
(Biraz önce uyarı aldığım için yazamadım)
Evet işte bende buna sinir oluyorum. 1 sene içinde 4 tane sınav nedir arkadaş biz daha geçen seneye kadar (yani corona yokken) her dönem iki sınav oluyorduk ne gerek var? Bence dediğim gibi yıl sonunda tek ve büyük bir sınav yapsınlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.