Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burası Türkiye.
Yani hocam bir dediği diğer dediğini tutmayan devlet yetkilileri olduğu sürece elbette hiçbir şeyden emin olunamıyor. Ben ama gerçekten pozitif bakıyorum. Kamudanhaber ve Mebpersonel güvenilir kaynaklardır. Sırf hit kasmak için itibarlarını riske edeceklerini düşünmüyorum. Bunların üzerine Ziya Selçuk'un tweetine göz atınca durum ortada. Bence ciddi ciddi iptal söz konusu. Açıkçası sınavların olması umurumda değil çünkü 1.sınavlarda gayet üst düzey performans gösterdim. Yani yine iptal olması iyi olacaktır. Z kuşağı mental açıdan da memnun olacaktır. Ayrıca turizm sektörünün açılmasını istiyorlar vaka sayılarını düşük tutmak işlerine gelecektir. Bence bir mecburiyet de olmadığı için iptal olabilir.
 
Arkadaşlar bu doğru olabilir mi? Az önce bildirim geldi :D
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20210510_124203.jpg
    IMG_20210510_124203.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 43
İnşallah doğrudur çünkü konulara o kadar çalışmama rağmen bir şey anlamadım.
Konu yükü ilk sınavlara göre çok fazla. Çalışan öğrenci yapar bende çalıştım. Elbette sınava hazırım ama neden olalım ki? Yine riske girmeye ne gerek var? Zaten ellerinde karne için not da mevcut.
 
Yani hocam bir dediği diğer dediğini tutmayan devlet yetkilileri olduğu sürece elbette hiçbir şeyden emin olunamıyor. Ben ama gerçekten pozitif bakıyorum. Kamudanhaber ve mebpersonel güvenilir kaynaklardır. Sırf hit kasmak için itibarlarını riske edeceklerini düşünmüyorum. Bunların üzerine ziya Selçuk'un tweetine göz atınca durum ortada. Bence ciddi ciddi iptal söz konusu. Açıkçası sınavların olması umurumda değil çünkü 1.sınavlarda gayet üst düzey performans gösterdim. Yani yine iptal olması iyi olacaktır. Z kuşağı mental açıdan da memnun olacaktır. Ayrıca turizm sektörünün açılmasını istiyorlar vaka sayılarını düşük tutmak işlerine gelecektir. Bence bir mecburiyet de olmadığı için iptal olabilir.

Hocam iptal isteyen öğrenciler zaten başarısız öğrenciler değil T.C. de sınavlarda öğrenciler çok stres oluyor ondan kurtulmak istıyorlar.
 
Hocam iptal isteyen öğrenciler zaten başarısız öğrenciler değil T.C. de sınavlarda öğrenciler çok stres oluyor ondan kurtulmak istıyorlar.
Şu bir kitle var. Sanıyorlar ki öğrenciler yatıyor,ders çalışmıyor,iptal istiyor. Böyle bir durum söz konusu değil. 66 yaşındaki anneannem benim yüzümdem COVID-19 oldu. Allahımıza binlerce kez şükürler olsun hala yanımızda ve sağlıklı. Gerçekten stres altında kalıyoruz. Yani bide şu tipler var. "YKS'de ne yapacaksınız?" Ya ne yapacaksam yapacağım sizi ne ilgilendirir? Seneye dershaneye giderim. Çalışırım,çabalarım elimden gelenin en iyisini geleceğim için yaparım. Ziya Selçuk iyi bir bakan değil. Kendi kızı sanırım yurtdışında eğitim görmekte. Bide bizim eğitim sistemizi övüyor. EBA çöktü ama bu iyi birşey diye lanse eden bir bakandan ne beklenir ki?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı