Sınavların İptal Edilmesini İsteyen Kesim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim öğrenciler birbirinin hakkını yemedi. Saçmalamışsın. Sorununu, derdini anlatacağın kişi de çok belli. Açıkçası sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Çalışan üzülür her halde. Çalışmayanlar zaten çoktan kaybetmiştir. Bunun için de hayırlısı ne ise o olsun diyorum. Ben açıkçası sınavı olmak isterdim ama kötü yanları da var. Sağlıklı düşünüp sağlıklı hareket etmek lazım. Fevri hareketler sadece sana kaybettirir. Hakkın varsa konuş, ona göre helal-haram edersin bence. Burada patlamanın anlamı yok.
 
İlk ünite ile beleşe geçenler ağladı, kuduruyor. Yok öyle yağma. 20 sayfalık ünite ile sınav geçeyim, yüksek not alayım.
 
Sanki sınavları biz iptal ettik, hakkını helal etmiyormuş, ortalaması 33'müş, şu an ciddi bir şekilde virüs var ve sınavların olması saçmalıktan ibaret bir şey değildi. İyi ki de ertelendi. Çalışmamanızın suçunu burda insanlara öfke kusarak boşaltmayın.
 
Yalnız arkadaş haklı. Ayrıca ben de sınava girmedim fakat çalışıyordum hiçbir zaman da twitter kuşluğu yapmadım.
Bir de nedense twitter de sınavlar iptal olsun yazan herkes badboy badgirl takılan çoluk çocuk yani onların çalışmadığı belli.
Yani arkadaşlar bu arkadaşa karşı gelip kendinizi aynı kefeye koyuyorsunuz sadece.
Çalışın gari.
 
İstediğini yap. Bu sene 4 gün okulda adam gibi eğitim aldım ben. Bakın uzaktan eğitim ile böyle ders işleniyor.
Bu dersi tahmin edebilir misiniz?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2020-12-22 135036_LI.jpg
    Ekran görüntüsü 2020-12-22 135036_LI.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 169
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı