Sınavların İptal Edilmesini İsteyen Kesim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam. Biz belki de tüm kitaptan sorumlu olacağız. 15 şubat kadar ilk 5 ünite işlenir. Geriye de zaten 2 ünite kalıyor. Yani olan yine bize olacak. Neden kudurdun ki. Yine beleşe geçmiş olacaksın.
Hocam siz çok istiyordunuz.:D
Hayırlı olsun.
 
Kusura bakma ancak senin şu an düşündüğün şey üniversite sınavında geri atılmak falan değil. Senin düşüncen biz olduk onlarda olsun belki senin evinde olmayabilir ama çoğu kişinin evinde kronik rahatsızlığı olanlar var buna bende dahil olmak üzere yaptığın yorumlar tamamen bizim sınavlardan yırtmamıza kudurmuşluğundur böyle devam et. Bir de hakkını helal etmiyormuş sanki biziz milli eğitim.
 
1. Biz 3. üniteye kadar sınav olduk, 2. olarak, lütfen yazdığımı okuyun. Başarılı bir lisede matematik ortalam 33. ve sizin dediğinize bakın :D
Ortalamanın 33 olmasının koronoyla alakası yok, hala anlamadın mı? Çalışmamışsındır, yapamamışsındır. Bu kadar basit. Ha evet, eğitim yüz yüze olsaydı tabii ki de her şey daha rahat ve iyi olurdu ama değil.
 
Bu işler istekle falan olmaz. YKS için kaç milyon tweet atıldı bir sonuç alınmadı. Demek ki yetkililer o sınavın yapılmasını doğru buldu. Şimdi de bu sınavların yapılmamasını doğru bulmuşlar. Tweet atmayla falan karar aldırılmaz. Boşuna kimseye tepki gösterme yani.
 
Üniversitede geriye falan düşmeyeceksin 1.dönem notları 2.dönem yapılacak olan yazılıyla verilecek yazmışlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı