Sinerji AMD APU vs AMD A8 9600 sistem

"Maşallah hocam, inşallah hocam"
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence 4300G tokatlıyor 3200G 75W kullanırken 35W kullarak yakın FPS değeri sağlıyor. :)

Aynen hocam tokatlıyor aynen.

Arkadaşın bütçesi 2000 TL galiba o yüzden 3. nesil alabilecek gibi gözükmüyor.
Hoşlanmıyorsan adam gibi hoşlanmıyorum de.

Sen kendini çok büyük sanıyorsun galiba önüne gelene bebe kardeşim fln?
Laf bulamayınca da yazmayı öğren gel diyor bu insanlar gerçekten gıcık bir insansın.

Sen kendini çok büyük sanıyorsun galiba önüne gelene bebe kardeşim falan?
Laf bulamayınca da yazmayı öğren gel diyor bu insanlar gerçekten gıcık bir insansın.

Ben şunu anlamadım bilgisayar toplama konusuna gelip baban beni evlatlık edinebilir mi diyor?

Sen kendini çok büyük sanıyorsun galiba önüne gelene bebe kardeşim falan?

Ben büyük sanmıyorum 10 yaş var aramızda.

Evet bu senin yazdigin oyunlar için yeterli olur azıcık bilgisayarlardan anliyorsan veya güvendiğin bir bilgisayarci varsa sonradan bir 8 GB RAM daha eklersin sistem tamam olur.

Vallahi 8 GB RAM taktırmak niyetine gelip bu RAM bozuk demesse iyi olur 😂
Mahalle tamircilerine laptop götürüyorsun 8 GB RAM'den 4 GB RAM'e düşüyor. Eli yüzü düzgün birine gidilmeli.

Bence 4300G tokatlıyor 3200G 75W kullanırken 35W kullarak yakın FPS değeri sağlıyor. :)

GTA V 20, Fortnite 10, CS:GO 10, R8 10 FPS fark var ve 300 TL fiyat farkı. Hani yeni çıkmış ya daha iyi FPS değerleri vermesi gerek TDP'ye bakarak ekipman değerlendiren ilk seni gördüm :D en iyisi hiç PC'yi açma TDP kullanmazsın en iyi oyun deneyimine kavuşmuş olursun :D :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı