Sinerji bilgisayar

İsimKalmamış

Hectopat
Katılım
5 Haziran 2015
Mesajlar
76
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar çoğu kişinin bu site hakkında soru işaretleri var bende de vardı sipariş verdikten sonra her şey değişti. Siparişi verdim toplamayı da onlar yaptı (Babamın büyük ısrarı üzerine). Bilgisayar 3 günde sorunsuz bir şekilde geldi , kablolamayı çok iyi bir şekilde yapmışlar ki ben kolay kolay beğenen birisi değilimdir, windows 8.1 kurmuşlar güncellemelerini yapmışlar düşününki BİOS'u bile güncellemişler. Biraz önce batman oyun kodu için mesaj attım 1 dakika sonra kodu verdiler çok hızlı ve çok ilgililer. Bu mesajı yazmamın nedeni çoğu insanın kafasında bu site hakkında soru işareti olması umarım birazda olsa soruları cevaplayabilmişimdir.

Edit: Konu yanlış yerde ise yetkililer taşıyabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan kurmuyorlar ben bizzat arayıp sordum. Eğer windows alırsanız biosu felan güncelliyorlar. Almazsanız güncellemiyorlar.
 
Bu her şeye "Aman o firmamı uzak durun" diyenler nerede? Tatile kaçtılar, MB'ları bitti, internetleri kesildi, suları kesildi falan galiba :) Bir kaç hata yüzünden diğerleri de kestirip atıyorlar. Genelde çamur at izi kalsın şeklinde oluyor bu işler. Neyse kardeş hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle teşekkür ederim. Windows satın almadım ama yinede kurmuşlar bana sadece etkinleştirmek kaldı. MSI'ın bütün programlarını indirmişler (anakart ve ekran kartı MSI).
Kablolamanın da resmini isteyenler buradan baksın:

a.jpg
b.jpg
c.jpg
d.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle teşekkür ederim. Windows satın almadım ama yinede kurmuşlar bana sadece etkinleştirmek kaldı. Msi'ın bütün programlarını indirmişler (anakart ve ekran kartı msi).
Kablolamanın da resmini isteyenler buradan baksın:
Güzel bir kablolama değil. Zalman Z3' ü inceleme fırsatım olmadı ama kablolar daha fazla saklanabilirdi.
 
Aynı kasanın daha iyi saklanmış halini gördüm. Uzatmamıza gerek yok çok daha iyileri var. Google'ye bakarsan bile bulursun elimle göstermeme gerek yok.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı