Zaman ayırıp yazdığız için öncelikle teşekkür ederim. Adana'da oturmasam yüz yüze konuşmak için giderdimKardeşim İstanbul içindeysen doğrudan mağazalarına git ama yaşın 17 şöyle biraz yanına anlayacakları dilden konuşan birini götür. Sen müşteri hizmetlisine normal şekilde durumu açıklamışsın bu şekilde çözmüyorlar demek ki bağırıp çağıran hakkını sağlam arayan biri lazım. Ben de oradan alışveriş yaptım çok şükür sıkıntım çıkmadı ama 80 dereceyi bilmeyen birine sorsan bile yüksek der. Onu söyleyen arkadaşta biliyor yüksek olduğunu biraz tehdit et sizi şikayet vara bu mesajlarla birlikte yazacağım tüketici hakları heyetine bu mesajlarla başvuracağım de. Sen üslubunu bozmamışsın ondan.
Valla bana yakın 15-20 dk ya oradayım aslında buna güvenip birazda alışveriş yaptım. Bir sıkıntı çıkarsa gidip halledebilirim diye. Muhtemelen seninde siparişinin nereden olduğunu görüyorlardır ondan pek üzerine düşmemişler garipler yani bu sadece sinerji için değil vatan incehesap veya itopya da bazen sıkıntı çıkarabiliyor. Sorunsuz şekilde teslim alan ben bir tek kendi adıma vatanda gördüm hiç bir arızası yokken ve kutusu falan açılmış kullandığım kasayı(2-3 gün) başka bir kasa modeliyle değiştirmek istedim. Benim bıraktığım kasayı adamlar teşhire koydu yeni kasayı çıkarıp verdiler. Böyle vatanda var arızalı ürünü kabul etmeyen vatanda var.Zaman ayırıp yazdığız için öncelikle teşekkür ederim. Adana'da oturmasam yüz yüze konuşmak için giderdim3 ay önce Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ordan gelicek cevabı bekliyorum artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.