Sınıfımdan bir kızdan hoşlanıyorum

Sınıfımda 15 kız vardı hepsi ile çıkmıştım Lise 2 de. Hepsi ile de kanka olmuştum. Şu kızı sana yapayım mı diyenler, sen de az değilsin diyenler parasını verenler falan vardı. Diyeceğim boş iş, yakışıklı olduğunu düşünüyorsan sürekli konuş ve bir yerde görmüştüm kızın kullandığı çalışkan ise test kitabına bak adını öğren aynısını al story at bu kitabı kullanan var mı diye dönüş yapar. Ya şunu çözemedim yardım eder misin falan de dersten yürü beraber çalışın. Zaman geçtikçe ısınır. Ya da hiç uğraşmam dersen, benimki Samsung M2 SSD gibi bin uçurayım de.
Hayır benimki 5.9gHz frekansta çalışıyor demen lazım 😄

Öncelikle kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama %99 ihtimalle 1 aya varmaz biter bu iş. Eğer şansımı deneyeyim diyorsan git kanka ol yakın arkadaş olursa teklif et. En fazla reddedilirsin aranızda kalsın bu olay. Eğer 7. sınıf ve üstü, veya lise 3 ve üstü isen derslerine odaklanmanı öneririm.

Hayir bir kizla birlikte olmak için kankaliktan girmek aşırı yanlış. Kanka olmayacaksin ama samimi olacaksin. Sonra pat ben senden hoslaniyorum diye yuzune yapistiracaksin. Arkadaslarinla internetten falan da aracilik yapmayacaksin. Kendin yap deneyimli biri olarak konuscaksin. Bunlari yaptiktan sonra bizi bilgilendir.

Bunu sakın yapma böyle direkt hoşlanıyorum falan deme hoşlandığını hissettireceksin tak diye söylemeyeceksin zaten illa soylenecekse o an kendini belli eder.

Bence acik sozluluk en iyisi. Her zaman once samimi oldum sonra yuzune soyledim.
Ben de bir kiz için kekolarla dovusmustum polislik olmustu. Olay sonra kiz beni birakip dovustuğüm çocukla cikmisti.

Hayir bir kizla birlikte olmak için kankaliktan girmek aşırı yanlış. Kanka olmayacaksin ama samimi olacaksin. Sonra pat ben senden hoslaniyorum diye yuzune yapistiracaksin. Arkadaslarinla internetten falan da aracilik yapmayacaksin. Kendin yap deneyimli biri olarak konuscaksin. Bunlari yaptiktan sonra bizi bilgilendir.

Bence acik sozluluk en iyisi. Her zaman once samimi oldum sonra yuzune soyledim.
Ben de bir kiz için kekolarla dovusmustum polislik olmustu. Olay sonra kiz beni birakip dovustuğüm çocukla cikmisti.
Daha önce 3 kere yaptım hepsinde bu yöntemi kullandım. Ama işin içinde tip ve ilgi alanları da var. Eğer onlar seninkine yakınsa ve en azından 1-2 yıl dusunebiliyorsan beraber şansını dene.

ben prive istek attıktan sonra kabul etti kendine yeni hesap açıp ordanda atmıştı kendi hesabı yoktu normalde aynı akşam hesabını kapatmıştı belki yazmadığım içindir.Şimdi yeni hesap açmış sınıftaki herkese istek atmış bir bana atmamış.Neyse bu işler bana göre değil sanırım gerçekten biraz düşününce uğraşmak istemediğimi farkettim. şuana kadar olan sevgililerimin hiç birini sevmedim çünkü onlar bana teklif ediyordu ben hiç etmemiştim bunun tecrübesizliği fazlasıyla var o yüzden sap halimle daha mutluyum.Biraz garip yazdım farkındayım 🙂

ben prive istek attıktan sonra kabul etti kendine yeni hesap açıp ordanda atmıştı kendi hesabı yoktu normalde aynı akşam hesabını kapatmıştı belki yazmadığım içindir.Şimdi yeni hesap açmış sınıftaki herkese istek atmış bir bana atmamış.Neyse bu işler bana göre değil sanırım gerçekten biraz düşününce uğraşmak istemediğimi farkettim. şuana kadar olan sevgililerimin hiç birini sevmedim çünkü onlar bana teklif ediyordu ben hiç etmemiştim bunun tecrübesizliği fazlasıyla var o yüzden sap halimle daha mutluyum.Biraz garip yazdım farkındayım 🙂

Bosver aga. Gerekli degil. Derslerinle uğraş. Boş iş cidden. Çok yaptım. Gerekli bulmuyorum. Şuan para biriktirdiğim icin sadece sevgilim yok o kadar. Para biriktirirken sevgili yapmam.

İstiyorsan açıl. Fakat herkesin dediği gibi "bakışmaları" yanlış anlama ihtimalin de var. Bu ilişkiler uzun giden şeyler değil zaten. Çok gerekli de değil. Derslerine odaklan.

Amaan, boşver aslanım sana kız mı yok?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı