Sınıftakiler dışlıyor

Hocam bu insanları hiç takmayın onlarla uğraşmayın okulda sizin tek amacınız derslerinize bakmak olsun. Okul dışı arkadaşınız varsa okuldan sonra da onlarla takılın.

Peki bu dediklerinizi yapacağım en cok moralimi bozan ise sınıfta 1 tane falan arkadaşım var neredeyse ben zaten yeni sınıf değiştirdim orada da dalga geçiyorlardı benimle sürekli bir şey yapmadığım halde tek eğlenceleri benimle uğraşmak bu sınıfta aynı herkes gruba istediğini yazıyor ben yazınca sorun teşkil ediyor bende onu anlamadım surekli gruba cinsel fotoğraf atıp AAA emir eser falan küçük çocuk cinsel organını çekmiş mesela resimde onları falan atiyor bir tane çocuk gülüyorlar malsin falan filan.

Çık gruptan, çok zor değil.

Birçok kişi konuna "haha" atmış. Yüksek ihtimalle mesaj olarak gönderdiğin espriden dolayı :D Fakat bilmiyorlar ki, bu tarz esprilere verilen tepkiler, aslında gerçeği yansıtır.

O sana yanıt verenleri de takmana gerek yok. Çünkü takılacak insanlar değiller, yanlış mı düşünüyorum? Mesela birisi bana böyle bir espri yapsa, komik olmasa dahi "😀" emojisi bırakırım ki kırılmasın. Ama o karşındakiler sanırım farklı bir kafa tarzındalar.

Takma yani. Bunlardan sana ne arkadaş olur, ne de dost. Bunlar seni dışlasa ne, dışlamasa ne. Etrafını, sana bir şeyler katacak insanlarla doldur. Gerek sevgi, gerek dostluk, gerek güven katkısı, her şey olur. Ayrıca gruptan da çıkmanı öneririm. İyi günler.

Hocam yapmayın Allah aşkına, ne yüz göz oluyorsunuz şu insanlarla. Ne var yalnız takılın sınıfta. İnsanların ne deyip ne dediğini seni niye bu kadar üzüyor?

abi bu seferde bugün en yakın arkadşaımla takılıyoduk şaka yaptım küstü sırlarını açıklıycam flaan dedi bana bende 1 2 kişi hakkında kötü konuştum ama onda kanıt var ben whatsapp mesajlarını sildim.Sınıftan yollucam seni falan filan diyip duruyor ne yapcam anlamadım gitti bu sınıfla
Hocam yapmayın Allah aşkına, ne yüz göz oluyorsunuz şu insanlarla. Ne var yalnız takılın sınıfta. İnsanların ne deyip ne dediğini seni niye bu kadar üzüyor?
abi artık kafaya takmaktan saçım beyazladı şu genç yaşta yaşım daha 15
Birçok kişi konuna "haha" atmış. Yüksek ihtimalle mesaj olarak gönderdiğin espriden dolayı :D Fakat bilmiyorlar ki, bu tarz esprilere verilen tepkiler, aslında gerçeği yansıtır.

O sana yanıt verenleri de takmana gerek yok. Çünkü takılacak insanlar değiller, yanlış mı düşünüyorum? Mesela birisi bana böyle bir espri yapsa, komik olmasa dahi "😀" emojisi bırakırım ki kırılmasın. Ama o karşındakiler sanırım farklı bir kafa tarzındalar.

Takma yani. Bunlardan sana ne arkadaş olur, ne de dost. Bunlar seni dışlasa ne, dışlamasa ne. Etrafını, sana bir şeyler katacak insanlarla doldur. Gerek sevgi, gerek dostluk, gerek güven katkısı, her şey olur. Ayrıca gruptan da çıkmanı öneririm. İyi günler.
Hocam bugünde en yakın arkadaşıma şaka yaptık kapusonunean tuttuk cektik beni rezil ettiniz kizlar bana güldü falan filan hepinizle goruscem tum sirlarimi ona anlattım arkasindan konuştuğum kisiler dahil sınıfta sevmediğim insanlara karşı beni anlar diye herkese anlatcsm diyor kafaya cok taktım şuan sınıftan yollucam seni falan diyor tehdit ediyor .😔

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bugünde en yakın arkadaşıma şaka yaptık kapusonunean tuttuk cektik beni rezil ettiniz kizlar bana güldü falan filan hepinizle goruscem tum sirlarimi ona anlattım arkasindan konuştuğum kisiler dahil sınıfta sevmediğim insanlara karşı beni anlar diye herkese anlatcsm diyor kafaya cok taktım şuan sınıftan yollucam seni falan diyor tehdit ediyor .😔
Hocam sizde şaka yapmayın, sevilmez oluyorsunuz. Sonra neden beni dışlıyorlar diyorsunuz. Daha öncede başkasına şaka yapmışsınız. Hal ve hareketlerinizi düzeltirseniz belki sizi dışlamazlar.

Abi bu sefer de bugün en yakın arkadşaımla takılıyorduk şaka yaptım küstü sırlarını açıklıycam flaan dedi bana bende 1 2 kişi hakkında kötü konuştum ama onda kanıt var ben WhatsApp mesajlarını sildim. Sınıftan yollacayağım seni falan filan deyip duruyor ne yapacağım anlamadım gitti bu sınıfla.

Abi artık kafaya takmaktan saçım beyazladı şu genç yaşta yaşım daha 15.

Hocam bugünde en yakın arkadaşıma şaka yaptık kapusonunean tuttuk cektik beni rezil ettiniz kizlar bana güldü falan filan hepinizle goruscem tum sirlarimi ona anlattım arkasindan konuştuğum kisiler dahil sınıfta sevmediğim insanlara karşı beni anlar diye herkese anlatcsm diyor kafaya cok taktım şu an sınıftan yollacayağım seni falan diyor tehdit ediyor.😔

Hocam sınıf değiştirin, zor bir şey değil. Anneniz ile gelin hallediyorlar.

Merhabalar arkadaşlarım, bugün kendi aralarında sakalasirken ben de onların arkadaşı olduğum için arkadaşım sandığım için daha doğrusu sınıf grubuna mesaj yazdım. Hani bu fake telefon kazanma şeyleri atmışlar herkes yorum yapmış grupta, ben de yazdım "Sizce Ankara'ya deniz gelir mi? sjsjsjjzs" diye yazdım. Hani gerçek olmadığını şey yaptım soyledim, onlar da "Sen bir sus, küfürlü mesajlar, evlat olsan sevilmezsin" falan gibi mesajlar. Ben de yazdım "Eğer istemiyorsanız gruptan çıkabilirim, sorun yok." Sizce ne yapmalıyım? Bundan sonra sınıfa karşı tek tuk arkadaşım var 2-3 tane onlarla da fazla samimi değilim. Sizce ne yapmalıyım?
Umrunda olmasın böyle insanlar şunu asla unutma kimse senden değerli değildir

Hocam sizde şaka yapmayın, sevilmez oluyorsunuz. Sonra neden beni dışlıyorlar diyorsunuz. Daha öncede başkasına şaka yapmışsınız. Hal ve hareketlerinizi düzeltirseniz belki sizi dışlamazlar.

Ya aslında öyle değil samimiyiz bununla diğerleri gibi değil şaka yaptık aslında yok herkes sırlarını soylicem yok öyle yok böyle
Hocam sınıf değiştirin, zor bir şey değil. Anneniz ile gelin hallediyorlar.
Hocam yeni sınıf değiştirdim yani bilmiyorum degistirmeyebilirler.

Merhabalar arkadaşlarım, bugün kendi aralarında sakalasirken ben de onların arkadaşı olduğum için arkadaşım sandığım için daha doğrusu sınıf grubuna mesaj yazdım. Hani bu fake telefon kazanma şeyleri atmışlar herkes yorum yapmış grupta, ben de yazdım "Sizce Ankara'ya deniz gelir mi? sjsjsjjzs" diye yazdım. Hani gerçek olmadığını şey yaptım soyledim, onlar da "Sen bir sus, küfürlü mesajlar, evlat olsan sevilmezsin" falan gibi mesajlar. Ben de yazdım "Eğer istemiyorsanız gruptan çıkabilirim, sorun yok." Sizce ne yapmalıyım? Bundan sonra sınıfa karşı tek tuk arkadaşım var 2-3 tane onlarla da fazla samimi değilim. Sizce ne yapmalıyım?
Aynı durumu ben de zaman zaman yaşadım. Bu kötü davranan insanlarla daha arkadaşlık kurmaya çalışma, sal gitsin olacağı yere varır. Onun yerine sınıfta kendi fikirlerinle uyuşan kişilerle arkadaşlık kurmaya çalış. Bu insanları kafana takıp da günlerini zehir etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı