- Makaleler
- 1
Aynen, müzikle çok güzel oluyor. Radyo da güzel oluyor.Arkadan da "Yallah Şöfor" Ooooh mis! Sinir stres kalmaz.
Aynen, müzikle çok güzel oluyor. Radyo da güzel oluyor.Arkadan da "Yallah Şöfor" Ooooh mis! Sinir stres kalmaz.
tavsiyen için teşekkür ederim.Seni sinir eden değil, mutlu eden meşgale ile ilgilenmen lazım. Tam tersini yapıyorsun, ateşi ateşle yakıp söndürme taktiğini duygular üzerinde mi deniyorsun?
Tavsiyeme gelecek olursam korona olduğu için ev içinde sevdiğin bir içeceği hazırla, mutfak veya salon kimsenin olmadığı bir vakit geç tak kulaklığı aç şarkını pencereden dışarı bakarak iç içeceğini.
Kısa süre ara ver, arada oynayıp değişip değişmediğini gözlemle. Eğer değişmediyse oynamazsın.
3-4 günde bir günüm çok güzel geçiyor hiç sinir stres olmuyorum çok eğleniyorum vaktim güzel geçiyor fakat ertesi gün tam tersi oluyor.Durum buraya konu açacak kadar ciddiyse psikolojik destek alın. Bu şekilde hem kendinize hem de çevrenize zarar vermeyin.
Hocam, ETS 2'ya da ATS'ye başlayın. Sinir, stres kalmıyor, pamuk gibi oluyorsunuz.
Gerçek hayattaki sinirinizi bilmem ama oyunlarda bu kadar çok sinirlenmeniz normal değil. Oyuncuları susturabilirsiniz.
Online oynamasın da. Adam 160'la viraj alıp üstüme devriliyor. Hop %40 hasar ne güzel.Hocam, ETS2 ya da ATS'ye başlayın. Sinir, stres kalmıyor, pamuk gibi oluyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.