Sinirlere hakim olamamak

Seni sinir eden değil, mutlu eden meşgale ile ilgilenmen lazım. Tam tersini yapıyorsun, ateşi ateşle yakıp söndürme taktiğini duygular üzerinde mi deniyorsun?

Tavsiyeme gelecek olursam korona olduğu için ev içinde sevdiğin bir içeceği hazırla, mutfak veya salon kimsenin olmadığı bir vakit geç tak kulaklığı aç şarkını pencereden dışarı bakarak iç içeceğini.
tavsiyen için teşekkür ederim.
Kısa süre ara ver, arada oynayıp değişip değişmediğini gözlemle. Eğer değişmediyse oynamazsın.

Hikayeli oyunlar veya araba içerikli oyunlar oynamak stresimi alıyor fakat 1-2 saat sonra sıkılıp arkadaşlarımla girmek durumunda kalıyorum.
Durum buraya konu açacak kadar ciddiyse psikolojik destek alın. Bu şekilde hem kendinize hem de çevrenize zarar vermeyin.
3-4 günde bir günüm çok güzel geçiyor hiç sinir stres olmuyorum çok eğleniyorum vaktim güzel geçiyor fakat ertesi gün tam tersi oluyor.
Hocam, ETS 2'ya da ATS'ye başlayın. Sinir, stres kalmıyor, pamuk gibi oluyorsunuz.

Maalesef sef ETS 2 oyununda 50 saatim var fakat o oyunu da yaşı küçük çocuklar bastı. Duisburg'dan Calais'e %0 hasar ile ulaşmak can alıcı. Ek olarak da bomboş mikrofon basanlar var. Bana sessiz sakin Discord Steam açmayacağım oyunlar lazım hocam. Teşekkür ederim yine de.

Son düzenleme:
Gerçek hayattaki sinirinizi bilmem ama oyunlarda bu kadar çok sinirlenmeniz normal değil. Oyuncuları susturabilirsiniz.

Çok kez denedim. Arkadaşlarım da çok kez uyardı ama hiç dinlemedim sadece susturdum ama hiçbir işe yaramadı. Oyun esnasında keşke yanımda olsa da dövsem diyorum.

Bende de aynı sorun var fakat ben yine de oyunu bırakamıyorum. Oynamak hoşuma gidiyor. Karşımdaki adama şarjörü boşaltıyorum adam tekte pat diye indiriyor bildiğin. Reflekslerim yavaş galiba. Rekabet içinde değil de zevkle oyna. Ben öyle yaptığımdan beri bazen iyi bile oynayabiliyorum. Kafam doluyken girmiyorum oyuna.

Aynı şey bende de var. Belirtilere göre kendimde şüphelendiğim 3 şey var. Dürtü Kontrolü Bozukluğu, Depresyon ve OKFB. Böyle bir konu açmıştım ben de. Sende de bu hastalıklardan birinin oluşmasını istemiyorsan bırak FPS oyunlarını.

Hayat şans işi, adam sizi öyle vurabilir matematiksel olarak bunu yapabilir ve şansı varsa bunu sürekli yapar. Önemli olan sizin şanssızken o adamı vurabilmeniz. Siz kendinizin sinir edilmesine izin veriyorsunuz. Bir oyun için çok önemsenmemesi gereken bir durum. Normal hayata sizi sinir ediyorlarsa yüzlerine bakıp karaktersiz bir gülüş atın, hep işe yarar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı