Sırbistan'daki LGBT karşıtı yürüyüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
LGBT karşıtı yürüyüşler de LGBT'lerin yaptığı gösteriler de bana salakça geliyor. Tek ayar olduğum konu bu tür yerlerde çocukların kullanılması.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biri lisede öğrendiği ile biyoloji satmaya kalkar biri cinselliği gözüne sokuyor derler. Herifler ya Gay olursam korkusu ile yaşıyorlar onu anladım bugün.

1973'de hastalık listesinden kaldırıldı eşcinsellik bunun artık hastalık olarak kabul edilmediğini anlatamıyoruz heriflere. Konya fen lisesi problemleri bunlar.



 
Hormonların cinsel yönelime etki etmediği, cinsel yönelimle herhangi bir alakası olmadığı ve eş cinselliğin genlerin "bozukluğundan" kaynaklanan bir şey olmadığı 20. yüzyılda anlaşıldı. Fazla çiğ ve tarihi geçmiş argümanlar sunuyorsunuz arkadaşlar. İnternete bir "bear" yazın da görün bakalım kim kendini kadın hissediyor. Eş cinsellik evrimsel açıdan gayet verimli bir durumdur.
 
Hormonların cinsel yönelime etki etmediği, cinsel yönelimle herhangi bir alakası olmadığı 20. yüzyılda anlaşıldı. Fazla çiğ ve tarihi geçmiş argümanlar sunuyorsunuz arkadaşlar. İnternete bir "bear" yazın da görün bakalım kim kendini kadın hissediyor. Eş cinsellik evrimsel açıdan gayet verimli bir durumdur.
Darwin bile evrimi kanıtlayamamışken, sanki sen kanıtlamışçasına yorum yapman ?
 
Benim canım neler istiyor bir bilsen. Çıkıp yapayım o zaman bomboş işleri normalleştirip insanların önüne koymayın.
Ortada normalleştirme mi var? Normalleştirmeye gerek yok çünkü normal olması gereken bir şey bir insanın cinsel hayatına saygı duymak. Diyorum ki eşcinsel olduğundan ötürü haksızlık görenler için yapılıyor o yürüyüşler. O yürüyüşlerde de tepki veriliyor bomboş iş mi bu? Herifler gözümüze sokuyor diyor, ulan feminen davranmak isteyen feminen davranır. Sokakta mini etek giyen kişiye laf eden dayılardan farkınız yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı