Sivilce için tetrodox kullanmak zararlı mı?

Efe Kırgın

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 17 yaşındayım yüzümde sivilce lekeleri var. Öyle kötü gözükmüyor iltihaplı falan değil çok şükür elleyince falan hissettirmiyor, sivilce olduğunu. Cildiye doktoruna gittim cildime 10 saniye baktı tetredox adında hap verdi 1 krem 1 solüsyon 1 tane yüz temizleme jeldi verdi ilacın ismini arattığımda herkes midemi bulandırdı boğazımı tahriş etti 2 ay kullandım geçirdi bırakınca daha fazla çıktı vs. şeklinde yorumlar gördüm ve o yüzden kullanmak ile kullanmamak arasında kaldım. Hapı kullanmayıp jel krem solisyonu kullansam nasıl olur, bilgisi olan var mı?

Hocam hekiminiz kullanın diyorsa kullanmanızda fayda var antibiyotik dediğiniz ilaç birçok endikasyonda kullanılıyor, yan etki tüm ilaçlarda görülebiliyor o yüzden hekiminiz kullanın dediyse kullanın bence.

Merhaba 17 yaşındayım yüzümde sivilce lekeleri var. Öyle kötü gözükmüyor iltihaplı falan değil çok şükür elleyince falan hissettirmiyor, sivilce olduğunu. Cildiye doktoruna gittim cildime 10 saniye baktı tetredox adında hap verdi 1 krem 1 solüsyon 1 tane yüz temizleme jeldi verdi ilacın ismini arattığımda herkes midemi bulandırdı boğazımı tahriş etti 2 ay kullandım geçirdi bırakınca daha fazla çıktı vs. şeklinde yorumlar gördüm ve o yüzden kullanmak ile kullanmamak arasında kaldım. Hapı kullanmayıp jel krem solisyonu kullansam nasıl olur, bilgisi olan var mı?

Ben o ilacı sivilce için değil bel soğukluğu için kullanmıştım sivilcelere iyi gelmişti sonra tekrar yazdırdım 2 kutu iyi geldi kullan bende bir şey olmadı sonuçta kanser ilacı değilki ağır gelecek o ağır gelen ilaçlar 1. seviye akne problemi olan ilaçlar onlar ağır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı