Sivilceler nasıl geçirilir?

Warn

Centipat
Makaleler
1
Yer
Beyoğlu/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Yazılımcı, Futbolcu, Bodyci
Bayramdan beri çok aşırı şeker, çikolata yedim, lanet olsun yüzüm sivilce doldu. İltihaplı değil. Şekeri kestim başka ne yapabilirim? Evde yapılabilecek bir şeyler biliyorsanız gerçekten işe yarayan söylerseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SivEx kullanıyordum etkili oluyor, sabah ve akşam sürüyorum hala daha. İzler için Madecassol kullanıyordum ancak bir işe yaramıyordu bende ancak bu reçeteli diye biliyorum. Çok ileriyse Azitro veriyorlar diye biliyorum. Doktora danışın derim. İltihaplı değilse bekleyin kendisi insin. Yüz temizleme jelleri var alıp kullanabilirsiniz. Ancak sıkmayın, ben sıkıyordum şimdi lazer önerdiler.

SivEx kullanıyordum etkili oluyor, sabah ve akşam sürüyorum hala daha. İzler için Madecassol kullanıyordum ancak bir işe yaramıyordu bende ancak bu reçeteli diye biliyorum. Çok ileriyse Azitro veriyorlar diye biliyorum. Doktora danışın derim. İltihaplı değilse bekleyin kendisi insin. Yüz temizleme jelleri var alıp kullanabilirsiniz. Ancak sıkmayın, ben sıkıyordum şimdi lazer önerdiler.
Hocam bunlar pahalımı çok. Dermatoloğa gittim pfizer cleocin T verdi.

Bahsettigin sey ko
Bahsettiğin sey komedon mu? Komedonsa sekerden kaynakli birsey yapmasan da gecer diye dusunuyorum.
Evet galiba. Şekeri bırakınca geçiyor evet ama hepsi değil yanağımda ve anlımda kalıyor hâlâ biraz.

Hocam bunlar pahalımı çok. Dermatoloğa gittim pfizer cleocin T verdi.
O ilacı bilmiyorum, Madecassol reçeteli, fiyatını hatırlamıyorum, Azitro da antibiyotik oluyor o da reçeteli. SivEx uzun sürede gayet iyi iş çıkartıyor. Reçetesiz diye biliyorum eczaneye sorabilirsiniz en son aldığımda ödeme çıkmamıştı.

O ilacı bilmiyorum, Madecassol reçeteli, fiyatını hatırlamıyorum, Azitro da antibiyotik oluyor o da reçeteli. SivEx uzun sürede gayet iyi iş çıkartıyor. Reçetesiz diye biliyorum eczaneye sorabilirsiniz en son aldığımda ödeme çıkmamıştı.
Sigortanız var mı? Reçetesiz ilaçlar karşılanmıyor diye biliyorum.

1750345679680.png

Bunu önermiş biri, iyi mi?

Sigortanız var mı? Reçetesiz ilaçlar karşılanmıyor diye biliyorum.

Eki Görüntüle 2516250
Bunu önermiş biri, iyi mi?

Bu iyi bende zamanında kulandım ama bence onemli olan düzenli kulanmak 2 haftada tertemiz olursun yüzün aşırı yağlı değilse ve sakın tertemiz olunca bırakma devam et her akşam sür beklet yıka bıraktıgın an toparlamak çok zor oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı