Ne sıkıntı olacak daha güzel olur bizim sinifta sevgililer neler yapiyo bilsen et gitsin uzatmanin anlami yok kiz yanmiş sana ama kabul etmezsede boşver gitsin.Okulda sıkıntı olabilir.
Ne sıkıntı olacak daha güzel olur bizim sinifta sevgililer neler yapiyo bilsen et gitsin uzatmanin anlami yok kiz yanmiş sana ama kabul etmezsede boşver gitsin.Okulda sıkıntı olabilir.
Bir şey olmaz kasma Yüzüne açil tek yakala.Ama ben de heyecan yaparım işte.
Kabul etmezse ben 7 ay daha o utanmayla yaşayamam.Ne sıkıntı olacak daha güzel olur bizim sinifta sevgililer neler yapiyo bilsen et gitsin uzatmanin anlami yok kiz yanmiş sana ama kabul etmezsede boşver gitsin.
Kabul etmezse kes olmadı kendini bu kadar abartma geçen sene ben de ettim teklif reddetti arkadaş kaldık bir şey yok abartma yani sınıftamısınız.Kabul etmezse ben 7 ay daha o utanmayla yaşayamam.
Birşey olmaz ne olacak denemiş olcaksin edince bıçaklamicak sana %90 kabul edecek gibi et yarin belkide iyiki etmişim diyeceksin.Keşke söylemeseydim olmasın o?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.