Sivonac korumuyormuş galiba.Şimdi vurulmasanız bile muhtemelen 1-2 ay sonra aşı olmadan AVM, okul ya da benzeri yerlere girilemeyecek. Sonunda mecbur bırakacaklarını düşünüyorum. Öte yandan bence aşı olunmalı. Bildiğimiz yöntemler kullanıldığı için bugün ilk doz Sinovac aşısını oldum.
%85 oranında koruyor. Biontech'in koruması ise %93 küsürlerde diye biliyorum.Sivonac korumuyormuş galiba.
Hocam güvenemiyorum ben nedense.Şimdi vurulmasanız bile muhtemelen 1-2 ay sonra aşı olmadan AVM, okul ya da benzeri yerlere girilemeyecek. Sonunda mecbur bırakacaklarını düşünüyorum. Öte yandan bence aşı olunmalı. Bildiğimiz yöntemler kullanıldığı için bugün ilk doz Sinovac aşısını oldum.
Hocam güvenemiyorum ben nedense.
Turkovac beklenmeli mi sizce?Açıkçası ben BioNTech aşısına pek güvenemiyordum. Çünkü devlet inatla hiçbir sorumluluk kabul etmediğini her yerde söyleyip, üstüne BioNTech olanlara inatla her cümlesi sorumluluk size ait gibi anlamlara çıkan kağıt imzalatıyorlar. Bunların hiçbiri Sinovac aşısı için yok.
Kesinlikle hayırTurkovac beklenmeli mi sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.