Sizce aşı vurulmalı mı?

Açıkçası ben BioNTech aşısına pek güvenemiyordum. Çünkü devlet inatla hiçbir sorumluluk kabul etmediğini her yerde söyleyip, üstüne BioNTech olanlara inatla her cümlesi sorumluluk size ait gibi anlamlara çıkan kağıt imzalatıyorlar. Bunların hiçbiri Sinovac aşısı için yok.
Kağıt imzalatma olayı tamamen politik sebeplerden kaynaklanıyor. Zamanında Biontech getiremediler onun yerine daha kalitesiz bir aşıyı yani Sinovac'i getirdiler. Ellerinde fazla Biontech aşısı olmadığı için dolaylı yoldan da olsa Sinovac'e yönlendirmek istediler. Sinovac aşısının üretiminden sorumlu kişiler bile 3. dozun Biontech aşısıyla yapılmasını öneriyorlar. Ama aynı öneri Biontech olanlara yapılmıyor 🙂

Hocam nasıl bir böbrek hastalığı ayıptır sorması. Çünkü benim de bir böbreğim yokta ama yarın aşı randevum var.
ODPBH (Otozomal Dominant Polikistik Böbrek Hastalığı) İnternette araştırırsanız çok detaylı bilgi sahibi olursunuz. En basit ağrı kesici bile içmem yasak. Gerisini siz hayal edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı