Sizce Aşk Gerekli mi?

İşte benim kafada bu yönde. Kızın seni taktığı yok sen gitmiş ona ay kaşlım, nur yüzlüm felan filen diyorsun. Sadece kızın egosunu yükseltiyor. Sıradan bir kızın kendini kabile reisi sanmasına ve havalara girmesine neden oluyor.
Aynen, sana katılıyorum. Sınıfta bu vakaya kurban giden bi arkadaşım daha var :D. Aslında kız bunu kullanıyor, çocuk gitti yazın çalıştı çabaladı s4 mini aldı, okullar bi açıldı gitti bu kıza seni seviyorum diye açıldı kızın egosu yükseldi biraz trib vs. davranışlar sergiledikten sonra kız bunla kanka, kardeş ayağına yatmaya başladı ve artık tamamen kullanıyor çocuk telefonu sabah okula gelince veriyor o kızın eline akşama kadar kızda kalıyor :D. Bende hiç dayanamam haksızlığa, defalarca şunlara defet başından bunlar seni kullanıyor dememe rağmen bi fayda etmiyor. Sorunca da "AŞK" oluyor bende buna ölüyorum :D.

Bence gerekli. Aşk çok farklı ve güzel bence. Tabiki filmlerde, kitaplarda konu alınan aşk teması bambaşka birşey. Abartı, hayal gücü, gerçeklikten uzak kurgusal şeyler onlar. Fakat gerçekte de insan her zaman yanında olabilecek, varlığı onu mutlu eden, yanında olmasını istediği, kendini yanında güvende hissedebileceği en önemlisi de gerçekten tüm kalbiyle güvenip inanabileceği kişilerin olmasını ister. Aşk çok özel bir duygudur. Gereksiz olduğunu düşünüyorsanız belki de karşınıza aşık olmaya değecek biri çıkmamıştır?
Aşk nasıl duygu bilmem ama; seni derslerden mahrum eden gereksiz yere moralini bozan ve gereksiz yere beynini yoran saçma bi duydu gibi geliyor. Yani okulda derslerine gayret et okulunu bitir hangi mesleği seçeceksen seç ondan sonra aşık ol :D kimse karışmaz sana.

Hocam herşeyin fazlası zararlıdır. Hayatta hiçbirşey gereksiz değil yeterki sen zevk almasını bil. Şimdi ilişki konusuna gelirsek sana söyle somutlaştırabilirim. Erkek+kadın=1 dir kimi biraz daha fazladır biri daha azdır ama toplamalrı birdir. Herkes bir nokrada eksiktir karşı cinste o eksikliği tamamlar.
Günümüzde ise olay biraz daha farklılaşmaya başladı eğer elindekilerle yetinmeyen birine dünyayı versen de yetinmez niye Ay'da benim değil der.
Bi de toplumumuzda özellikle kızlarda feysteki ve diğer sosyal sitelerdeki beğeni olayı almıştır gidiyor oraya bir resim koyuyor 40-50 kişi beğeniyor kendini ordinaryus sanıyor. Sen neler yapsan dönüp bakmıyor sonra. Ayrıca kafaları zehir gibi bazı kzıların. Ama erkek kadına göre çok daha düz bir varlık bence biz erkekler çok düz düşünüyoruz ve çok duygusal olduğumuzu düşünüyorum kızlar ise istese erkekleri ellerinde oynatabilirler. Mesela düşünürsek kaç defa köprüden aşkı yüzünden atlayan ya da sevdiği için canından vazgeçecek bir kız gördünüz?
Bence ise aşk gereklidir. Yeter ki karşındaki kişiyi iyice tanıdıktan sonra ona gönlünü açman.

Aşk denilen şey sadece cinsel çekilim, hormonal bir tepkimedir. Eğer yeteri kadar tatmin olursanız bu sona erer. Amacınız ulaşamaz iseniz bu durum belirli bir süre sonra sona erer, fakat bazı insanlar yapıları gereği bu durumu aşamazlar kafalarında ütopik, obsesif düşünceler ve hayaller oluşturarak hayatı hem kendilerine hemde yakın çevrelerine zehir ederler.
Toplumlar bireylere, bireylerin deneyimlemedikleri ahlaki ve genel deneyimlerden edinilmiş sonuçları enjekte etmeye çalışırlar. Sizinde değindiğiniz gibi filmler, edebiyat ve çeşitli sanat dalları eserlerinde veya ticari sunularında ''aşk''a olması gerektiğinden çok daha fazla değer yüklerler.
Eğer aşk dediğimiz hormon seviyemizin aşırı yükselmesi ile oluşan bu duyguyu sevgi, saygı ve güven duygularına çevirmeyi başarabilirseniz işte o zaman her anlamında mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Size birşey söyleyebilir miyim? Gerekli olan aştır, sevgi arkadaş arasında olur. Bunu düşünerek karar verin gerekli mi gereksiz mi.

Sizce aşk gerekli mi? Yoksa dünyanın ve evrenin gerçeklerini anlamak için bir engel, dünyada bir kız ile boş mutluluk arama çabası olan gereksiz birşey mi? Ben bir kıza aşık olmayı aptalca buluyorum. Her şeyini ona bağlıyorsun onun yüzündem beynin duruyor. Bence gereksiz. Sizin fikirleriniz nedir?
Ben de sizinle biraz aynı görüşteyim. Bence dünyada beynimizin yaptığı ve yapacağı bir sürü işler varken birini sevip bütün düzeninizi ona göre bağlayınca beynimizin yapacağı bazı işleri yapamaz duruma geliyor diye düşünüyorum. Yani vaktimizi çalıyor. Beynimizin dünyadaki - daha birçok şeyi- açıklayıp, anlaması gerekirken bizim zamanımızı çalıyor. Ama bir bakıma da beynimizi aydınlatabiliyor. O duyguya girmeden ve nasıl bir şey olduğunu hissetmeden bu tür yorumları yapamayacağız görüşündeyim. Ama o duyguyu hissedince de insan bazı farklı şeyleri anlıyor ve bu duygunun bize verdiklerini hiçbir şey vermiyor. Hayatımızı sevdiğinize tamamıyla bağlamassak, zamanımızdan çok fazla çalacağını düşünmüyorum.

Karşılıksız olduktan sonra dünyanın en kötü şeyi, karşılıklı olduğunda ise dünyanın en iyi şeyi bana göre.
Ben hep kötü tarafını yaşadım, cansız varlıklarla mutlu olmaya çalışıyorum :) Mesela kaldırım taşı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı