Sizce Uzaylılar Var MI?

Uzaylılar Var Mı?

• Var.

Oy: 56 72,7%
  • Yok.

Oy: 11 14,3%
  • Kararsızım.

Oy: 10 13,0%

• Oy verenlerin toplamı
    77
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var olabilirler negatif bakmıyorum olmamalarına ama varsalarda iç sistemlerini çok merak ediyordum.

Benim merak ettiğim, acaba uzayda biz insanlardan başka zeki yaşam formu var mıdır ?

Bence var. Sebebi bu kadar galaksi ve bu kadar yıldız sadece insanoğlu için mi yaratıldı? Sadece Samanyolu Galaksisi'nde 200 milyar yıldız olduğu tahmin ediliyor yani milyarlarca galaksi olduğunu düşünürsek trilyonlarlarcada yıldız vardır. Bu kadar yıldızın olduğu bir kozmosun içinde sadece Güneş Sistemi'nde yaşam vardır demek çok saçma oluyor bence. Milyarlarca ışık yılı uzaklıkta olan yıldızlar ve galaksiler var bu kadar mesafeyi keşfetmek için teknlojinin çok çok ilerlemesi lazım daha tam olarak bilmediğimiz kavramlar var. Karadelik olsun, Einstein-Rosen köprüsü olsun bunları tam olarak bilmiyoruz ve bunların keşfi bize çok büyük bir ivme kazandıracak. Milyarlarca yıl önce ölen yıldızın ışığı daha yeni bize geliyor yani arada inanılmaz büyüklükte bir mesafe söz konusu.

Kesinlikle var. Şuan bile genişlemekte olan evrende sadece bizim olduğumuzu düşünmek oldukça saçma olur. Yok diyen arkadaşlarda düşüncelerinin neden bu şekilde olduğunu yazarlarsa sevinirim.

Var, kanıtları da var Ancak insanoğluna anlatılacak şeyler değil.
Kanıt?
Bunu koymazsam olmazdı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uzaylılar var diyen ve "neden bizimle iletişime geçmiyorlar ?" diye sorulduğunda "Uzaylıların o kadar gelişmiş bir teknolojisi var ki o teknolojiye bağımlı kalmışlar ve diğer gezegenlerle hiç uğraşmıyorlar." diyen birisine sorum şu, uzaylıların aracı olan ve "UFO" denilen araçların kanıtlarına dair görüntülerin/videoların neden tamamı montaj çıktı ? Evrende biz insanlar, hayvanlar ve cinler var. Başka türde canlı kesinlikle yok. Zaten uzaylılara dair sağlam ne bir görüntü var ne de bir video. Tamamen boş bir konu bu uzaylı meselesi. Var olsalar bile ki yoklar, neden bizim Dünya'mızı ele geçirmiyorlar ? Madem teknolojileri çok gelişmiş (teknolojilerinin gelişmiş olduğunu nereden biliyorsa arkadaş ? ) o zaman neden bizim Dünya'mıza girip fetih etmiyorlar ? Bak benim montaj bilgim öyle aman aman iyi değil. En azından basit çalışmalar yapabiliyorum. Bana desen ki sahte uzaylı videosu yap diye. Çok basit bir şekilde yapılır. Her neyse, yani "bence" yok.

Sizin Dünya dışı canlıdan kastınız illa insanoğlundan daha zeki olanlar mı? Belki teknolojileri bizden geri, belki ileri. Bu koskoca kozmosun sadece insanoğlu için yaratıldığında inanıyorsan yapacak bir şey yok. Sadece Samanyolu Galaksisi'nde 200 milyar yıldız olduğu tahmin ediliyor bunların içinde sadece Güneş Sistemi'nde mi yaşam var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…