Sizce Uzaylılar Var MI?

Uzaylılar Var Mı?

• Var.

Oy: 56 72,7%
  • Yok.

Oy: 11 14,3%
  • Kararsızım.

Oy: 10 13,0%

• Oy verenlerin toplamı
    77
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@ProfTech
Ben de görmüştüm. Aşırı parlak gümüştü (ya da beyazdı) ve yuvarlaktı. Benim gördüğüm yavaş gidiyordu yavaş dediğim çok uzakta olduğu için yavaş gözüküyordu en az uçak kadar hızlıydı. Gök taşı olacağını sanmıyorum çünkü atmosfere girdiğinde arkasından kuyruk çıkması gerekirdi ama benim gördüğüm yuvarlak şeyin arkasında kuyruk çıkmıyordu. Sabit bir hızda yönünü şaşırmadan gidiyordu. Video çekemedim telefonumun şarjı yoktu. (n)

Benim gördüğümü anlatayım. Karadeniz'de oluyor bu olay. Dağın üstünde 100 metre yüksekte idi sabit duruyordu. Ay zannettim baktım deniz tarafına (Kuzeye) doğru yol almaya başladı. Bir anda hızlandı ve dağın sonuna vardı. Sonra bir anda doğuya gitmeye başladı. İnanılmaz hızlıydı ileride imkanım olursa onu kayda alacağım. 1 yıl ara ile görmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Var. Ancak dediğim gibi insanlar baştan kabullenmeye karşı olduklarından bazıları açığa çıktı ve inanmadılar ve gizli olan kayıtlar hala var. Azcık meraklı ve bilgili olan hangisinin gerçek hangisinin doğru olduğunu anlar :)
Şimdi korkmamanız için çoğunu söylemiyorum o yüzden bazıları saçma diyeceğinden hiç gerek yok tartışmaya.

Video sonunda ne olduğu açıklanmış ve biliniyordu :)

Anlat hocam korkmaya hazırız.

Eğer benim gibi sizde dünya dışı varlıklara ve ufolara meraklıysanız Haktan Akdoğan' ın öteki gündem programlarını izleyebilirsiniz. Gerçekten çok sarıyor ve tarihteki bazı kanıtlara göz atıyorlar. Sizin gibi görgü tanıklarının çektiği videoları gösteriyor ve inceliyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim :D

Anlatmakla bitmez bu durumlar :) Ayrıca bildiğim bazı şeyler gizli bilgiler olduğundan açıklayamam ama ipucu olarak şunları söyleyeyim.
Sosyalde bir iki kere UFO ile ilgili konular açılmış birkaç belge göstermiştim tabi kaldırılmadıysa. Ek olarak videolu kanıtlar vardı ancak haliyle kimseye gösterilmemesi için bilindik video kanalı 4/5 dk bile yayında kalmadan kaldırıldı. Ancak iş işten geçmişti ve dünyada sadece 12 kişi görmüş oldu.
Şöyle bir ipucu da vereyim bilim kurgu film ve dizilerinden 1/2 tanesinde gerçek medyalar kullanıldı artık hangisi gerçek onu söylemeyeyim :D

@λευκότριαντάφυλλο Sizin oralarda da birkaç vaka var, haberin olsun dolandıkları rota civarındasın. Bir gün belki denk gelebilirsin kaçırmazsan.

Türkiye'de bu işleri takip eden kurum var ancak deneyim açısından %10 civarında olduğundan imkanları da kısıtlı olduğundan fazla bilen yok. Artık yayınlandığı için sadece Türkiye'de olan bir kaynağı vereyim ancak video içinde geçenlerin bazıları gerçek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlatmakla bitmez bu durumlar :) Ayrıca bildiğim bazı şeyler gizli bilgiler olduğundan açıklayamam ama ipucu olarak şunları söyleyeyim.
Sosyalde bir iki kere UFO ile ilgili konular açılmış birkaç belge göstermiştim tabi kaldırılmadıysa. Ek olarak videolu kanıtlar vardı ancak haliyle kimseye gösterilmemesi için bilindik video kanalı 4/5 dk bile yayında kalmadan kaldırıldı. Ancak iş işten geçmişti ve dünyada sadece 12 kişi görmüş oldu.
Şöyle bir ipucu da vereyim bilim kurgu film ve dizilerinden 1/2 tanesinde gerçek medyalar kullanıldı artık hangisi gerçek onu söylemeyeyim :D

@λευκότριαντάφυλλο Sizin oralarda da birkaç vaka var, haberin olsun dolandıkları rota civarındasın. Bir gün belki denk gelebilirsin kaçırmazsan.

Türkiye'de bu işleri takip eden kurum var ancak deneyim açısından %10 civarında olduğundan imkanları da kısıtlı olduğundan fazla bilen yok. Artık yayınlandığı için sadece Türkiye'de olan bir kaynağı vereyim ancak video içinde geçenlerin bazıları gerçek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ne gizli bilgisi FBI ajanı olmadığınızı varsayıyorum. Lütfen aydınlat bizi. Bir özet geç bari.

Onlarla karşılaşmayı gerçekten de çok isterdim. Hatta beni alıp kaçırmalarını ve farklı gezegenlere götürmelerini isterdim. Bu zamana kadar Macaristan da malesef hiçbir şekilde tanık olmadım. Türkiye de yaşadığım dönemlerde de tanık olmadım. Ama umut kesmek yok bir gün mutlaka görmeyi umuyorum bakalım :)

Ali vakalar var, bir zaman belki görürsün :) Dünyada belirli bölgelerle daha çok kendini göstermekteler.
Lütfen bir kaç somut belge gönder aşırı merak ediyorum taktım şimdi kafaya bunu. Hangi video kanalıydı o kapatılan? 12 kişinin içinde sende var mısın? Üstad gözünü seveyim buraya da koy ne olacak ki sanki uzaylılar bizi kaçırıp öldürecekler. :D Bu arada çok merak ediyorum kaçırdıkları insanları kaçıracak kadar cüret gösterebiliyorlar ya nasıl bir medeniyet onların ki gitsinler kadavrayı incelesinler. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı