Senin yazdığın ciddi miydi hocamSeninkini ben iğneleme sandım![]()
Bir yerden aklında kalmasa bunu yazmazdın sanırım. Misal: Elimizde bir kamyon su var. Bu suyu atom altı partiküllerine kadar inceledik. Soru şu: Geri kalan suyun yüzde kaçını inceledik? Tabii nereden geldiğini bilmediğimiz için %5 gibi oran verilmez. Öylesine bile olsa. O su denizden mi geldi, dereden mi bilmiyoruz. Çok sinir oluyorum böyle şeylere. Muhtemelen Youtube videolarından falan aklında kalmıştır, alayı bilgi kirliliği.Tabii, kesin bir oran değil zaten. Ev inşaatı değil sonuçta. 10 yılda çıkarılmış bir harita var. Haritayı çıkarılırken Evren daha da genişledi ama yine de sık kullanılan bir bilgi.
Ölçmedim ki...
Alien gerçek olsa seni yese sen herhalde zevk alırdınEvren'in %5'lik kısmını biliyoruz. Bu alanda karşımıza çıkmadıkları onların var olmadıklarını göstermez. Keşfedilmemiş milyarlarca gezegen bulunmakta. Bu kadar gezegen arasında sadece Dünya'da yaşanabilir ortamın bulunmasına gerek yok. İhtimaller geniş. Var olmamaları için sebep yok.
Dünya dışında yaşam olmadığını mı iddia ediyorsunuz? Bu, okyanustan aldığınız bir kap suya bakarak, okyanusta balinaların yaşamadığını iddia etmeye benziyor!
- Neil DeGrasse Tyson
Alien gerçek olsa seni yese sen herhalde zevk alırdın
Ama vermeyecekler eline FlamethrowerıYok dostum, ben yakmayı tercih ediyorum genelde![]()
Yanına soğuk suŞartlar kötü desene, oturur birer kahve içeriz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.