Sizi içine çeken oyunlar neler?

Max Payne 2'dir benim için. Hala bilgisayarımda yüklü duruyor ve ara sıra girip oynuyorum. Hikayesini daha net anlamaya çalışıyorum. Çizgi roman tarzı yerlerini hep okuyorum. Müziklerini bile dinleyince tüylerim diken diken oluyor. Max Payne benim için bambaşkadır kalbimin ayrı yerinde saklıdır. 🙂
 
Mafia 2: Atmosferi, özellikle kış sahneleri ile mükemmel kaç kere bitirdim bilmiyorum. Karakterleri, hikayesi renk paletleri mükemmel.

GTA 4: Serinin bana göre en iyisi, renk paleti kimine göre çok karanlık olsa da bence çok güzel. Atmosferi, hikayesi ile bir oyunda aradığım en önemli faktörler bu oyunda fazlasıyla mevcut.

Ve diğerleri: Metro Last Light, FM 08, Age of Empires 2, FIFA 08-10, beyond Two Souls, CoD mw3.

Oyundaki temel yapı iyi değil bir yere git öldür geri gel git öldür geri gel yani o görevlerin bir farklılığı yok. (Oynanış olarak) GTA 4 :D.
 
  • Soldier of Fortune
  • Delfa Force: Land Warrior
  • Medalf of Honor: Allied Assault
  • Call of Duty 2

Bu oyunlar gerçekçi oldukları için insanı kendi içine daha fazla çekmişlerdi. Ancak Half-Life: Opposing Force, Return to Castle Wolfenstein, Painkiller, Doom 3 ve Quake 4 gibi oyunlar yaratıklı ve canavarlı oyunlar da efsane olmalarına rağmen kendi içlerine o kadar da çekmiyorlardı sanırım.
 
Şahsen yakın zamanda The Last of Us'ın ilk oyununu oynayıp bitirdim. Atmosferi o kadar iyiydi ki oyundan çıkamadım.
Bir oynayamadım şu oyunu ya.
TLOU seven birisini daha gördüm, güzel.
Ben de buradayım hocam. :)
PS alırsam alacağım ilk oyun, oyundan spoiler almamak için YouTube'da video izlemiyorum.
Hocam sakın izlemeyin bu arada, ben dayanamayıp izledim. :(
 

Geri
Yukarı