Sizin ölüm teoriniz ne?

İster kendi kafanızdan veya başkalarının kafasından uydurduğu hiçbir dayanağı olmayan sözlere kulak vererek yaşayın. İsterseniz de 1400 yıl önce inmiş hiç değişmemiş bir kitaptaki ebedi doğruluğu olan sözlere inanın. Öldükten sonra gerçeği anlayacaksınız ama sizin için biraz geç olabilir. Böyle filozofların, bilim adamların teorileri şimdilik size çok havalı gelebilir ama öldükten sonra öyle olmayacak.

Sana göre olan ebedi bir doğruluk diye düzeltmek isterim. İnsanlarin düşüncesini belirtiyor dine baglamadan kendi inancini belirtirsen konuya daha uygun bir mesaj olur.
 
İster kendi kafanızdan veya başkalarının kafasından uydurduğu hiç bir dayanağı olmayan sözlere kulak vererek yaşayın. İsterseniz de 1400 yıl önce inmiş hiç değişmemiş bir kitaptaki ebedi doğruluğu olan sözlere inanın. Öldükten sonra gerçeği anlayacaksınız ama sizin için biraz geç olabilir. Böyle filozofların , bilim adamların teorileri şimdilik size çok havalı gelebilir ama öldükten sonra öyle olmayacak.
Zaten arkadaş kendi düşüncelerimizi sormuş. İstediğinizi düşünebilirsiniz. Saygı duyarım. Sizin de diğerlerinin düşüncesine saygı duymanız gerek.
 
Belki yeni bir gezegen'de uyanırız güzel temiz bir yer.(Cennet)

Bazıları ise başka gezegende uyanır ateş magma filan. (Cehennem)
Ben buna inanıyorum.
 
Hafızlar , katipler kuranı muhafaza etmede vesile olan kişilerdir. Kuran-ı Kerim indikten sonra birçok kişi ezberledi ve bazı materyaller üzerine yazdılar. Zaman ilerledikçe bu insanların sayısı arttı. Eğer Kuran-ı Kerimden bir harf bile değiştirmek istiyorsan bütün insanları bulup o insanların elindeki kaynakları değiştirmen lazım ki bu da imkansızdı olmadı. Ayrıca Kuran'ın en eski bilinen örneklerine de bakabilirsin.
 

Geri
Yukarı