Skinny fat beslenmesi nasıl olmalı?

Mozzers

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 Tİ / İ5 12.NESİL / 16 GB RAM / 512 GB SSD /
Öncelikle herkese merhaba.

Yaş 21 / boy 168 / kilo 65 / yağ oranım %19

Genelde ne yersem yiyim kilo almam ama fazla yağlanırım.

Skinny fatten kurtulmak için nasıl beslenmem lazım? Bulk, def veya diyet.

Beslenme:
Sabah.
Yulaf + süt + doğal şekersiz fıstık ezmesi + 2 yumurta.
Maddi durumum olsa da ailem evde ne yaparsa onu yiyorum.
Pilav + bezeyle + nohut + tavuk bazen olursa et.

Biraz berbat konu açtım kusura bakmayın.

Yerinde olsam kısa ve öz bi bulk yapıp kas kütlesi eklerdim. Çünkü yağ oranı düşürdükçe bu sefer çok zayıf görüneceksin. Buda benim bakış açıma göre iyi olmaz. Tabi bulk clean olmalı ve kardiyolarını düzenli olarak yapmalısın. Bu arada kısa dediğime bakma biraz sana kalmış bir durum. Yağ arttırmadan kas kütlesi koyabilirsen bu senin yararına olur ve definasyondan çıktığında çok zayıf durmazsın. Yani senin yerinde olsam o şekilde yapardım.

Bulk yaparken kardiyo yapılır mı peki? Veya kardiyo günleri mi olmalı?

Bulk yaparken kardiyo yapılır mı peki? Veya kardiyo günleri mi olmalı?
Kardiyo yapılır mı sorusu bulkta veya definasyonda olarak ikiye ayrılmaz. Kardiyo her zaman yapılmalı. Gün olup olmaması sana kalmış bence deneyerek görebilirsin. Ama kesinlikle yapmamazlık etme yerinde olsam her gün yapardım.

Kardiyo yapılır mı sorusu bulkta veya definasyonda olarak ikiye ayrılmaz. Kardiyo her zaman yapılmalı. Gün olup olmaması sana kalmış bence deneyerek görebilirsin. Ama kesinlikle yapmamazlık etme yerinde olsam her gün yapardım.
peki kardiyoyu antremandan sonra mı yapayım yoksa önce mi ? ve kaç saat sonra yapılmalı

Antrenmandan hemen sonra yapabilirsin. 200 kaloriyi geçsen yeterli bence

Peki beslenme nasıl olmalı yukarıda dediğim gibi mantıklı mı

Sabah = Yulaf + süt + doğal şekersiz fıstık ezmesi + 2 yumurta. Yeterli mi sabah kahvaltısı için?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı