Skinny Fat'ten kurtulmak istiyorum

benkimimbilmem

Kilopat
16 yaşındayım, boyum 183 kilom 66-67 civarı fakat skinny fat olduğumu düşünüyorum çünkü göbeğim var biraz yağlıyım gibi. Yağlarımı yakmak istiyorum nasıl beslenmeliyim tam olarak? Protein ve yağ ağırlıklı mı yoksa başka şekilde mi? Teşekkürler.

Yağ yakmak istiyorum bu konuda yardım istiyorum beslenmeyle ilgili. Karbonhidrat-Protein ağırlıklı mı beslenicem yoksa Protein-Yağ ağırlıklı mı kafam karıştı..

Son düzenleme:
Protein ağırlıklı diyet(yiyeceklerin yanında az zeytinyağlı salata) (üç beyazı aç kalsan bile kullanma)
1 gün kardiyor-1 gün ağırlık antrenmanı
Bol su(en az 4 litre)

Bunu her gün uygula 2 ay sonra bir şey kalmaz(herhangi bir hastalığın var mı bilmiyorum bunu sağlıklı birey için yazdığımı unutma)

Protein ağırlıklı diyet(yiyeceklerin yanında az zeytinyağlı salata) (üç beyazı aç kalsan bile kullanma)
1 gün kardiyor-1 gün ağırlık antrenmanı
Bol su(en az 4 litre)

Bunu her gün uygula 2 ay sonra bir şey kalmaz(herhangi bir hastalığın var mı bilmiyorum bunu sağlıklı birey için yazdığımı unutma)
Şekeri ve unu kestim zaten fakat sadece protein alarak doyurabilceğimi sanmıyorum kendimi. Proteinin yanında karbonhidrat mı daha ağırlıklı olmalı yoksa yağ mı onu merak ediyorum.

Şekeri ve unu kestim zaten fakat sadece protein alarak doyurabilceğimi sanmıyorum kendimi. Proteinin yanında karbonhidrat mı daha ağırlıklı olmalı yoksa yağ mı onu merak ediyorum.

Protein ve yağ ağırlıklı olmalı(ketojenik diyet tercih edilebilir). Karbonhidratı mümkün olduğunca düşük tutmalısın.Yaptığın diyeti kardiyo ile desteklemelisin yoksa boşuna aç kalırsın :D

16 yaşındayım, boyum 183 kilom 66-67 civarı fakat skinny fat olduğumu düşünüyorum çünkü göbeğim var biraz yağlıyım gibi. Yağlarımı yakmak istiyorum nasıl beslenmeliyim tam olarak? Protein ve yağ ağırlıklı mı yoksa başka şekilde mi? Teşekkürler.

Merhabalar benim tavsiyem önce bir miktar kas kütlesi eklemenizdir.Çünkü skinnyfat insanlar çok fazla yağ oranına sahip olduklarından değil az kas kütlesine sahip olduklarından öyle bir vücut yapısına sahip olurlar.Günlük kalori ihtiyacınızın 300 kalori civarı fazlasını tüketerek olabildiğince az miktarda yağlanarak kas kütlemesi eklemeye çalışın.Daha sonra ufak bir yağ yakma süreciyle bu durumdan kurtulmuş olursunuz.

Merhabalar benim tavsiyem önce bir miktar kas kütlesi eklemenizdir.Çünkü skinnyfat insanlar çok fazla yağ oranına sahip olduklarından değil az kas kütlesine sahip olduklarından öyle bir vücut yapısına sahip olurlar.Günlük kalori ihtiyacınızın 300 kalori civarı fazlasını tüketerek olabildiğince az miktarda yağlanarak kas kütlemesi eklemeye çalışın.Daha sonra ufak bir yağ yakma süreciyle bu durumdan kurtulmuş olursunuz.
Hocam bunun anlamı bulk yapmak mı oluyor yani ilk önce. Ben başlayalı 2 ay oldu fitness. 69 kiloyum 175'im. Skinny fat durumundayım. Sadece göbek biraz var. Fakat yeni başladığım için bulk ve definasyon olayına şuan girmem doğru olmaz deniyor. Sadece yani 3-4 öğün yiyerek şeker çok az tüketerek, 3-4 gün idman yaparak bu şekilde kas kütlesi arttırmam gerekiyormuş sanırım. Ve supplement olarak Gainer da kullanacağım. Yaptığım doğru mu? Ve bulk öneriyor musunuz dediğim gibi yoksa sadece 3-4 öğün yiyerek şeker tüketmeden, kaliteli besinler tüketerek 3-4 gün idman yaparak kas kütlesi artar mı/ artırmalı mıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı