Mert Mısırlı Hectopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 859 Makaleler 5 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Oyun alacağım Steam üzerinden. Hangi oyunu önerirsiniz? Daha önce bu iki serinin hiçbir oyununu oynamadım.
Merhaba arkadaşlar. Oyun alacağım Steam üzerinden. Hangi oyunu önerirsiniz? Daha önce bu iki serinin hiçbir oyununu oynamadım.
Bertingo Hectopat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 427 Yer Kırıkkale/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2014 #2 İkisi de çok iyi oyunlar sen hangisinin tarzını seviyorsan onu al. Ama hangisini alırsan al, pişman olmazsın.
İkisi de çok iyi oyunlar sen hangisinin tarzını seviyorsan onu al. Ama hangisini alırsan al, pişman olmazsın.
Hakan ANAR Hectopat Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 154 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2014 #3 The witcher'ı hiç oynamadıysan şiddetle oynamanı tavsiye ediyorum. Beni skyrim'den daha çok kendine çekti açıkcası. ilk iki oyununu da oynadım. Üçüncüyü dört gözle bekliyorum ) Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2014
The witcher'ı hiç oynamadıysan şiddetle oynamanı tavsiye ediyorum. Beni skyrim'den daha çok kendine çekti açıkcası. ilk iki oyununu da oynadım. Üçüncüyü dört gözle bekliyorum )
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2014 #4 Yakın zamanda tartışmıştık biraz, sorun varsa buradan sor. Skyrim, Witcher 2' nin yerini tutabilir mi? | Technopat Sosyal
Yakın zamanda tartışmıştık biraz, sorun varsa buradan sor. Skyrim, Witcher 2' nin yerini tutabilir mi? | Technopat Sosyal