SNR Margin düşük olma sorunu

Modemde ikiside var fakat,Wlan yanıyor, Wan yanmıyor,kablo bilgisayara baglı bir biçimde kullanıyorum,telefon yok zaten evde,benim anlamadıgım şey neden modemin güç kablosunu çıkartıp,taktıgımda vdsl'e dönüyo sonradan 1-2 gün geçince tekrardan dsl'e dönüyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde ip'imi kontrol ettigimde,böyle birşey çıktı karşıma %100 paket kaybı diye
Ya sen iç tesisat kabloları eski ve kopuyordu diye konu açmış mıydın daha önce. Kabloları elleyince daha kötü olmuştu falan. Sen TürkNet YAPA mısın?

Ya sen iç tesisat kabloları eski ve kopuyordu diye konu açmış mıydın daha önce. Kabloları elleyince daha kötü olmuştu falan. Sen TürkNet YAPA mısın?
Yok açmadım fakat,modemin güç kaynagını çıkartıp tekrar takınca genelde,Vdsl'e geri dönüyor ve evet yapa'yım

Yok açmadım fakat,modemin güç kaynagını çıkartıp tekrar takınca genelde,Vdsl'e geri dönüyor ve evet yapa'yım
Dediğim gibi anlayan birini bul ve ankastrenin yanından modem ile dene. Sorun yoksa iç tesisat sıkıntılıdır. Aynı ise çoğunluk gibi YAPA kurbanısın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı