Söylenti: GTA VI PC platformuna geç çıkacak!

• Konuyu başlatan Smuya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 1.674
Söylentiye göre oyunun açılan metacritic sayfasında PS5-xseries bölümleri oyunun PC platformuna sonradan çıkacağını doğruluyor. Güvenilir kaynaklardan gelen bu bilgiye ben de kesinlikle katılıyorum çünkü şirket politikası olarak hem böylesi onlar için daha iyi hem de zaten hep böyle çıkıyordu. Rockstar konsol firmalarından para alır oyun çıkar konsol satışlarının yarısı oyuna gittiğinden oyun satışlarından Rockstar deli gibi para kırar anlaşma parası da tuzu biberi olur 2 yıl boyunca PC portunu geliştirmeye devam eder ve yapabileceklerinin en iyi haliyle oyunu satışa sunarlar bir kere de PC üzerinden parayı kırarlar. Şirketin stratejisi bence böyle.

Daha önceki GTA 6 konularım:

Kaynak: GTA 6 için oyuncuları hem üzen hem sevindiren bir iddia ortaya atıldı!
Sızıntıdaki görüntülerde zaten PS4 emülatörü ile test ediyorlardı oyunu.

5 içinde öyle söylendi ama öyle olmadı.
GTA 5 was first released on September 17, 2013, on PlayStation 3 and Xbox 360. Later on, Rockstar released the game on additional platforms due to their demand: November 18, 2014: PlayStation 4 and Xbox One versions were released. April 14, 2015: PC/Windows version was released.

GTA 5 ve rdr 2' de de böyle oldu. Muhtemelen gta 6 'da önce konsollara çıkacaktır. Ps5'i sırf bu yüzden satmıyorum.
Abartmayın hocam GTA 6 öyle kutsal bir oyun değil. Hem oyun çıkana kadar dede olursunuz hem de konsol elde tutacak kadar beklenti içerisinde olursanız yüksek ihtimal hayal kırıklığına uğrarsınız.

GTA 5 was first released on September 17, 2013, on PlayStation 3 and Xbox 360. Later on, Rockstar released the game on additional platforms due to their demand: November 18, 2014: PlayStation 4 and Xbox One versions were released. April 14, 2015: PC/Windows version was released.

Ben geç çıkacağı ile ilgili demedim. 5 için Önce geç çıkacak ve sonrada PC versiyonu çıkmayacak denildi. Bu haberler hep oldu ama PC için çıktı.

Şu ana kadar hep gördük bunu. Bu sefer de öyle olacaktır. Rockstar’ın son dönemde pc’de iyi optimizasyon yaptığını düşünürsek itibarını tekrar sarsmak istemeyip iyi bir optimizasyon yapmak için pc’ye Yine geç çıkarlar zaten. Series S konusun da dün de tartışmıştık ben 2-3 yıl sonraki bir çok AAA oyunun gelmeyeceğini düşünüyorum. Belki de Series S için kesin bir şey belirliyemiyorlardır şu anda. Pc ile aynı anda 1-2 yıl sonra getirebilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı